Închide meniul

John Higgins, atac la organizatorii Campionatului Mondial, înainte de sfertul cu Mark Selby: „E groaznic. Vin aici de 29 de ani”

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2023, 10:56

Reclamă
John Higgins, atac la organizatorii Campionatului Mondial, înainte de sfertul cu Mark Selby: „E groaznic. Vin aici de 29 de ani

John Higgins, atac la organizatorii Campionatului Mondial, înainte de sfertul cu Mark Selby

John Higgins, în timpul unui meci / Profimedia Images

John Higgins a avut un atac dur la organizatorii Campionatului Mondial, înainte de sfertul de finală cu Mark Selby. Jucătorul de 47 de ani e nemulţumit că va disputa două sesiuni consecutive într-un meci care se anunţă echilibrat, între cei doi cvadrupli campioni mondiali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Higgins şi Selby se vor lupta pentru un loc în semifinale, iar ultimele două sesiuni sunt programate miercuri, după masă şi seară. Scoţianul cere o pauză mai mare între sesiuni, pentru a evita oboseala sau lipsa de concentrare.

John Higgins, atac la organizatorii Campionatului Mondial, înainte de sfertul cu Mark Selby

„E patetic. De fiecare dată există un sfert de finală care are problema asta. Vin aici de 29 de ani. Există un sfert de finală în care avem sesiuni consecutive. E teribil, fiind sesiuni la un campionat mondial. E simplu. Dacă ai trei sesiuni în două zile, ar putea fi programate una dimineaţa şi una seara.

Depinde de meci cât de bine îţi merge în meci dacă e ok sau nu. Dacă eşti în avantaj, îţi doreşti să continue cât mai repede. Dacă eşti în dezavantaj, îţi doreşti o pauză cât mai mare. Este rău pentru noi. E o discuţie pe care o avem de atâţia ani”, a spus Higgins, citat de eurosport.com.

De cealaltă parte, Word Snooker Tour a venit cu un răspuns care a scos în faţă drepturile TV, dar şi fanii care urmăresc din fotoliu meciurile de la Crucible.

Reclamă

„Sferturile de finală sunt programate pentru a se asigura că cel puțin un meci se încheie în fiecare sesiune de miercuri. Este important ca radiodifuzorii noștri internaționali să împartă în acest fel finalurile meciurilor în cele trei sesiuni și trebuie să luăm în considerare acest lucru în timp ce încercăm să facem programul cât mai corect posibil pentru toți jucătorii”, a fost comunicatul emis de WST.

Mark Selby – John Higgins, meci de vis la Campionatul Mondial

Mark Selby – John Higgins e un meci de vis la Campionatul Mondial. ”The Jester from Leicester” se va duela cu scoțianul de 47 de ani, după ce s-a calificat în sferturile de finală de la Crucible.

Pentru a ajunge între cei mai buni opt jucători ai Mondialului de la Sheffield, cvadruplul campion mondial l-a învins pe Gary Wilson, cu 13-7. De partea cealaltă, ”The Wizard from Wishaw” l-a bătut fără emoții pe Kyren Wilson (13-2).

Reclamă 4 / 0/3

Mark Selby și John Higgins s-au impus fiecare de câte patru ori la Campionatul Mondial și s-au întâlnit de 34 de ori în carieră. Selby este în avantaj, 18-16 la directe. Cei doi s-au duelat de 10 ori în sferturile de finală ale turneelor și tot englezul e în avantaj (6-4).

Ultima oară când s-au luptat pentru supremație la Campionatul Mondial a fost în finala din 2017, atunci când Selby îl învingea cu 18-15 pe John Higgins. La Crucible, cei doi s-au întâlnit de alte trei ori și Higgins le-a câștigat pe toate, în sferturile din 2009, atunci când scoțianul s-a impus în decisiv (13-12), în finala din 2007 (18-13) și în șaisprezecimile din 2005 (10-5).

Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial

  • Ronnie O`Sullivan – Luca Brecel
  • Anthony McGill – Si Jiahui
  • Mark Allen – Jak Jones
  • Mark Selby – John Higgins
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și