Închide meniul
VIDEO

John Higgins, calificare entuziasmantă în semifinalele Champion of Champions, LIVE în AntenaPLAY!

Dan Roșu Publicat: 15 noiembrie 2023, 23:05

Reclamă
John Higgins, calificare entuziasmantă în semifinalele Champion of Champions, LIVE în AntenaPLAY!

John Higgins, calificare entuziasmantă în semifinalele Champion of Champions

John Higgins / Profimedia Images

John Higgins – Chris Wakelin 4-0 şi Ding Junhui – Zhang Anda 4-3 au fost primele două meciuri ale zilei de miercuri, de la Champion of Champions 2023. Seara, John Higgins a obţinut o calificare entuziasmantă în semifinalele turneului, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Higgins l-a învins cu 6-1 pe Ding Junhui în meciul pentru semifinale, care a început la ora 21:00. Scoţianul nu i-a dat nicio şansă jucătorului chinez, obţinând o victorie fantastică.

John Higgins – Ding Junhui 6-1

Update 23: o5: John Higgins – Ding Junhui 6-1! Show total făcut de scoţian! John Higgins s-a calificat în stil mare în semifinalele super-turneului transmis LIVE în AntenaPLAY!

Update 22:50: John Higgins – Ding Junhui 5-1! Higgins face spectacol total! A câştigat clar un nou joc şi mai are nevoie de doar un frame pentru a fi în semifinale

Update 22:20: John Higgins – Ding Junhui 4-1! Un nou frame pentru Higgins, câştigat cu 93-12. Scoţianul mai are nevoie de două frame-uri pentru a fi în semifinalele Champion of Champions

Reclamă

Update 22:00: John Higgins – Ding Junhui 3-1! Scoţianul şi-a adjudecat un nou joc şi conduce acum cu 3-1. Higgins joacă entuaziasmant în acest început de meci!

Update 21:50: John Higgins – Ding Junhui 2-1! Un nou frame câştigat de John Higgins. Duelul pentru semifinalele Champion of Champions este foarte strâns.

Update 21:30: John Higgins – Ding Junhui 1-1! Ding Junhui a restabilit egalitatea după ce a câştigat acest frame

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:15: John Higgins – Ding Junhui 1-0! Scoţianul a câştigat primul frame al meciului

Update 21:00: A început meciul John Higgins – Ding Junhui!

Ding Junhui – Zhang Anda 4-3

Update 19:20: Ding Junhui – Zhang Anda 4-3! Ding şi-a adjudecat ultimul frame şi s-a calificat dramatic mai departe. Urmează meciul cu John Higgins, pentru calificarea în semifinale.

Update 19:00: Ding Junhui – Zhang Anda 3-3! Revenire spectaculoasă a lui Zhang, care a egalat scorul după ce a fost condus cu 3-0.

Update: 18:35: Ding Junhui – Zhang Anda 3-2! Un nou joc pentru Zhang, care revine în meci. Avem parte de un duel foarte disputat.

Update 18:10: Ding Junhui – Zhang Anda 3-1! Zhang a câştigat şi el primul joc al său din acest meci. A fost condus în acest frame de Ding, dar a reuşit să revină.

Update 17:50: Ding Junhui – Zhang Anda 3-0! Ding şi-a adjudecat şi al treilea frame, cu un break de 100 de puncte. Mai are nevoie de un singur joc pentru a-l întâlni pe John Higgins.

Reclamă

Update 17:25: Ding Junhui – Zhang Anda 2-0! Un nou frame adjudecat de Ding Junhui, care e în mare formă în acest început de meci.

Update 17:05: Ding Junhui – Zhang Anda 1-0! Ding şi-a adjudecat fără emoţii primul frame.

Update 16:45: A început Ding Junhui – Zhang Anda!

John Higgins – Chris Wakelin 4-0

Update 16:40: John Higgins – Chris Wakelin 4-0! Scoţianul a câştigat şi ultimul frame, chiar dacă acesta a fost disputat. În cele din urmă Wakelin a cedat şi Higgins a câştigat cu 4-0. Urmează să joace cu învingătorul meciului Ding Junhui – Zhang Anda pentru un loc în semifinale.

Update 16:10: John Higgins – Chris Wakelin 3-0! Scoţianul se distanţează la 3-0. Mai are un singur frame de câştigat pentru a se califica în meciul de diseară.

Update 15.45: John Higgins – Chris Wakelin 2-0! Scoţianul în vârstă de 48 de ani a avut o revenire impresionantă şi s-a distanţat la conducerea meciului.

Update 15.20: John Higgins – Chris Wakelin 1-0! Higgins a câştigat primul frame al jocului cu un break de 70 de puncte.

Primul duel al zilei îi va avea în faţă pe John Higgins, cvadruplul campion mondial, şi pe Chris Wakelin, cel care a jucat finala de la Openul Irlandei de Nord, fiind învins de Judd Trump, 3-9.

Higgins nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Scoţianul nu a disputat nicio finală în acest sezon, trecându-şi în cont doar două semifinale, la English Open şi European Masters. Totuşi, el a câştigat toate cele trei meciuri disputate î carieră în faţa lui Wakelin.

Ding Junhui l-a înlocuit pe Ronnie O`Sullivan

Meciul dintre Ding Junhui şi Zhang Anda va fi de asemenea unul de mare interes. Ding a ajuns la competiţia de la Bolton după ce Ronnie O`Sullivan şi-a anunţat, marţi, retragerea.

Aceasta va fi cea de-a opta întâlnire dintre cei doi asiatici, iar Ding se află la conducere, 4-3. Totuşi, Zhang vine după turneul câştigat la International Championship, unde a reuşit şi un break maxim în finala cu Tom Ford (10-6).

Ronnie O`Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023

Ronnie O`Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023 cu o zi înainte să debuteze la competiţia de la Bolton, transmisă live în AntenaPLAY, în perioada 13-19 noiembrie.

Englezul de 47 de ani a acuzat o uzură mentală şi a renunţat la competiţie, înaintea meciului cu Zhang Anda, cel care l-a învins în semifinalele de la International Championship.

Vă salut, vreau doar să vă anunț că, din păcate, mă retrag de la turneul Chmapion of Champions, unde trebuia să joc mâine.

Mental, mă simt puțin stors de puteri și stresat și vreau să am grijă de sănătatea mea psihică și fizică. Îmi pare rău pentru fani, dar voi reveni mai puternic„, a scris Ronnie O`Sullivan, pe contul de Twitter.

Champion of Champions 2023 e în direct în Antena PLAY (13-19 noiembrie)

Aceasta este a 13-a ediţie a competiţiei şi va avea loc la Bolton. Întrecerea va avea la start 16 jucători, printre care se află campionii celor mai importante turnee din ultimul an.

Ronnie O’Sullivan este campionul en-titre. El a câştigat finala din 2022, după un meci cu Judd Trump, încheiat cu 10-6 pentru cel considerat cel mai bun jucător din toate timpurile.

Printre cei care vor lupta pentru supremaţie se află şi Siripaporn Nuanthakhamjan, campioana din snookerul feminin, care a devenit jucătoare profesionistă chiar în 2023.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și