Închide meniul

John Higgins l-a distrus pe Kyren Wilson, 13-2, și e în sferturi, la Campionatul Mondial. A încercat să încheie meciul cu un break maxim

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2023, 9:00

John Higgins l-a distrus pe Kyren Wilson, 13-2, și e în sferturi, la Campionatul Mondial. A încercat să încheie meciul cu un break maxim

John Higgins l-a distrus pe Kyren Wilson, 13-2, și e în sferturi, la Campionatul Mondial

John Higgins, la finalul meciului cu Kyren Wilson / Profimedia Images

John Higgins l-a învins fără drept de apel pe Kyren Wilson, 13-2, și s-a calificat în sferturi, la Campionatul Mondial de la Sheffield. Acolo, se va duela cu învingătorul dintre Mark Selby și Gary Wilson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Higgins s-a calificat pentru a 17-a oară în sferturile de la Crucible, la 25 de ani de la primul său titlu câștigat la Mondial. Asta chiar dacă forma lui din acest sezon nu-l recomanda pentru o asemenea evoluție. El nu a prins nicio semifinală.

John Higgins l-a distrus pe Kyren Wilson, 13-2, și e în sferturi, la Campionatul Mondial

De partea cealaltă, Wilson venise la Crucible din postura unuia dintre cei mai în formă jucători din circuit. Lucru care s-a văzut și în meciul cu Ryan Day, când a reușit break-ul maxim, al 13-lea din istoria Mondialului.

Dar englezul s-a trezit condus cu 8-0 după prima sesiune și nu a mai putut recupera, mai ales că scoțianul și-a trecut în cont patru break-uri de peste 100 de puncte. El a încercat să încheie partida cu unul de 147, dar s-a oprit la 80 de puncte.

Higgins: ”Sunt fericit cu jocul meu”

”A fost incredibil. Aș fi acceptat o victorie cu 13-12 în fața lui Kyren. Să îl înving cu 13-2 e un rezultat incredibil pentru mine. Sunt fericit cu jocul meu din ultima lună. Am jucat bine în primul tur, atunci când emoțiile sunt mai mari. Am lovit bine bilele, nu mă pot plânge.

Reclamă

Fiecare victorie la Campionatul Mondial este minunată, dar ar fi foarte grea. E posibil să îl întâlnesc pe Mark Selby, dacă va învinge, apoi probabil pe Mark Allen și apoi pe O’Sullivan sau Anthony McGill. Ar fi minunat să avem doi scoțieni în finală, dar mai e mult până acolo”, a spus ”The Wizard of Wishaw”, citat de wst.tv.

Higgins – Selby, duel probabil în sferturile CM

În sferturile de finală, scoțianul de 47 de ani îl va întâlni pe învingătorul dintre Mark Selby și Gary Wilson. Cvadruplul campion mondial conduce cu 10-6 după primele două sesiuni.

Pentru ultimul sfert de finală vor lupta azi Anthony McGill și Jack Lisovski (11-5) și Robert Milkins și Si Jiahui (5-11). Primele două sferturi sunt deja cunoscute, Ronnie O’Sullivan – Luca Brecel și Mark Allen – Jak Jones.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • John Higgins – Kyren Wilson 13-2
  • Higgins, posibil duel cu Mark Selby, în sferturile Campionatului Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și