Închide meniul

Jucătorii calificați la Tour Championship! Turneul e LIVE în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2023, 20:38

Știm jucătorii calificați la Tour Championship 2023, competiție ce se va disputa în perioada 27 martie – 2 aprilie, LIVE în AntenaPLAY. Ding Junhui este ultimul care și-a asigurat prezența la turneul de la Hull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tour Championship aduce la start primii opt jucători din clasamentului anului în curs. Chinezul a avut mare noroc și a stat la mâna rezultatelor. Gary Wilson avea nevoie de o victorie la WST Classic, în meciul cu Pang, din semifinale, pentru a urca pe locul 8 în ierarhie.

Jucătorii calificați la Tour Championship

Chinezul de 23 de ani s-a impus în decisiv, 5-4, astfel că Wilson a ratat ocazia să participe la Tour Championship, dar și șansa de a fi calificat direct pe tabloul principal de la Crucible. Astfel, el va juca în calificări la Campionatul Mondial.

În acest moment, știm cei 8 jucători pe care îi vom vedea la Hull. Este vorba despre Mark Allen, Shaun Murphy, Ali Carter, Kyren Wilson, Mark Selby, Ryan Day, Robert Milkins și Ding Junhui. Ținând cont că pot apărea modificări între primii 8 clasați în ierarhia anului, nu știm încă ce meciuri vom avea în sferturile de la Hull.

Jucătorii calificați la Tour Championship. Mark Selby, cel mai titrat

Cel mai titrat jucător de la Tour Championship 2023 este Mark Selby. Asta dacă ținem cont că are cele mai multe titluri mondiale dintre cei prezenți (4). De fapt, doar doi jucători s-au impus la Sheffield, al doilea fiind ”Magicianul” Shaun Murphy.

Reclamă

Cel mai în formă jucător al sezonului este Mark Allen. Nord-irlandezul și-a trecut în cont trei turnee, jucând și o altă finală, dar și o semifinală. El este campionul de la UK Championship, după o finală cu Ding în care a revenit de la 1-6, la 10-7.

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie

Tour Championship 2023 este live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. Competiția care aduce la start cei mai buni opt jucători de snooker ai anului va avea loc la Hull, în Anglia.

În fiecare zi, în AntenaPLAY vei avea parte de spectacolul din snooker, în două sesiuni. Cea de după-amiază, între orele 14:00 și 18:00, și cea de seară, între orele 20:30 și 24:00.

Reclamă 4 / 0/3

Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

Ronnie O’Sullivan, campion în 2019 la Tour Championship

Premiile totale de la Tour Championship sunt de 380.000 de lire sterline, câștigătorul primind un premiu de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și