Închide meniul

Judd Trump s-a impus la Openul Irlandei de Nord şi a ajuns la 3 titluri consecutive. „The Ace”, pe o listă impresionantă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2023, 10:18

Judd Trump s-a impus la Openul Irlandei de Nord şi a ajuns la 3 titluri consecutive. „The Ace, pe o listă impresionantă

Judd Trump s-a impus la Openul Irlandei de Nord şi a ajuns la 3 titluri consecutive

Judd Trump e campion la Openul Irlandei de Nord - Twitter Snooker

Judd Trump s-a impus la Openul Irlandei de Nord şi a ajuns la 3 titluri consecutive, fiind doar al cincilea jucător care reuşeşte o asemenea performanţă în istoria snooker-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Judd Trump n-a avut rival în finală şi s-a impus cu 9-3 în faţa lui Chris Wakelin, un adversar pe care îl conduce acum cu 12-0 la capitolul întâlniri directe. „The Ace” a fost condus cu 1-2, dar a câştigat 8 dintre următoarele 9 frame-uri.

Judd Trump s-a impus la Openul Irlandei de Nord şi a ajuns la 3 titluri consecutive

Trump a demonstrat că este cel mai în formă jucător al momentului, reuşind trei break-uri de peste 100 de puncte şi alte patru break-uri de peste 50 de puncte. El a pus astfel mâna pe premiul de 80.000 de lire sterline cuvenit câştigătorului competiţiei de la Belfast.

Seria de 20 de victorii din circuit l-a adus pe campionul mondial din 2019 pe o listă a jucătorilor cu trei titluri consecutive, pe care se mai află Ray Reardon, Steve Davis, Stephen Hendry şi Ding Junhui. Dacă se va impune şi la International Championship, el va deveni al doilea jucător cu patru competiţii câştigate consecutiv, după Stephen Hendry (1990).

Reclamă

După obţinerea celui de-al patrulea titlu la Openul Irlandei de Nord, după cele din 2018, 2019 şi 2020, englezul de 34 de ani a ajuns la 300.000 de lire sterline câştigate în ultima perioadă, în care s-a impus şi la English Open şi Wuhan Open.

După succesul de la Belfast, Judd Trump a ajuns la al 26-a trofeu al carierei, fiind depăşit în istorie doar de Ronnie O’Sullivan (39), Stephen Hendry (36), John Higgins (31) şi de Steve Davis (28).

Reclamă 4 / 0/3

Judd Trump: „Sunt încă oameni care spun că nu joc bine”

„Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid în ultimele săptămâni. Mi se pare incredibil şi încă nu mi-am dat seama de ce am reuşit. Ultima sesiune din această seară a fost cea mai bună din cele 20 de victorii. Simt că pot juca cel mai bun snooker şi că astfel îmi pot domina adversarii.

Când tu joci bine, adversarii pot greşi bile mai uşoare. Am stat foarte bine din punct de vedere mental atunci când am avut şansele de a câştiga meciuri. Trebuie să ţinem minte câte meciuri echilibrate am câştigat, le puteam pierde pe toate.

Am câştigat multe turnee în ultimii cinci ani şi, chiar şi aşa, există oameni care spun că nu am jucat bine, probabil că au aşteptări şi mai mari de la mine. E la fel şi la Jack Lisowski. Cred că facem ca jocul să pară simplu câteodată, dar nu este atât de uşor”, a spus campionul de la Belfast, citat de wst.tv.

Champion of Champions, în direct în AntenaPLAY

Champion of Champions va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și