Închide meniul

Judd Trump a câștigat Wuhan Open. Al doilea titlu consecutiv pentru englez, după 10-7 în finala cu Ali Carter

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 19:11

Reclamă
Judd Trump a câștigat Wuhan Open. Al doilea titlu consecutiv pentru englez, după 10-7 în finala cu Ali Carter

Judd Trump a câștigat Wuhan Open

Judd Trump a câștigat Wuhan Open / Twitter World Snooker

Judd Trump a câștigat Wuhan Open. ”The Ace” l-a învins în finală pe compatriotul său, Ali Carter, cu 10-7. Acesta este al doilea titlu consecutiv pentru campionul mondial din 2019, care s-a impus săptămâna trecută și la English Open. Asta după ce trecuseră 19 luni fără niciun trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Judd Trump, acesta este cel de-al 25-lea turneu de puncte din carieră. Aceasta a fost a 27-a întâlnire directă dintre cei doi, iar Trump conduce cu 15-12.

Judd Trump a câștigat Wuhan Open

Pentru victoria din China, Trump va încasa un cec în valoare de 140.000 de lire sterline. De partea cealaltă, Căpitanul Carter va fi recompensat cu 63.000 de lire sterline.

Trump a condus în finală, cu 4-1, dar și-a pierdut avantajul la finalul primei sesiuni, 4-5. A câștigat apoi următoarele trei frame-uri și și-a păstrat diferența până la final. În ultimul act, am avut parte de trei break-uri de peste 100 de puncte, două ale lui Trump (116 și 105) și unul de partea lui Carter (103).

În jocul al cincilea, când Trump conducea cu 3-1, Ali Carter a anunțat un fault pe care doar el îl văzuse, după ce a atins o bilă roșie cu brațul. Gestul său a fost aplaudat de Trump.

Reclamă

Champion of Champions, în direct în AntenaPLAY

Champion of Champions va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și