Închide meniul

Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2024, 15:12

Reclamă
Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei

Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker

Judd Trump, la Crucible - Profimedia Images

Galezul a obţinut cea mai mare victorie a carierei şi s-a calificat pentru prima oară în semifinalele mondialului de la Crucible. În penultimul act, Jak se va duela cu învingătorul dintre Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker

Judd Trump a avut parte de o repriză de coşmar, în sesiunea decisivă. A reuşit cel mai bun break de 22 de puncte şi adversarul său a condus cu 11-9. Jak Jones a terminat partida cu un break de peste 100 de puncte.

Jak Jones a venit din calificări, acolo unde i-a învins pe Jamie Clarke (10-6) şi pe Zhou Yuelong (10-4). Pe tabloul principal, el i-a învins pe Zhang Anda (10-4), Si Jiahui (13-9) şi pe Judd Trump (13-9).

Programul şi rezultatele sferturilor CM de snooker

Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial

Ronnie O’Sullivan a oferit o serie de declaraţii acide înainte de Campionatul Mondial din acest an, ce are loc în perioada 20 aprilie – 6 mai, la Sheffield.

„Nu îmi place Crucible. Cred că ar fi o decizie înţeleaptă să mute Campionatul Mondial de la Sheffield. Să avem în continuare un turneu aici? Da, de ce nu? Dar nu campionatul mondial care se întinde pe 17 zile.

Reclamă

Este un circ uriaş şi ai nevoie de mult spaţiu. Cred că Arabia Saudită ar fi foarte bună. Au multe resurse şi cred că s-ar descurca foarte bine. Dacă ar fi să-l ducem în China, clar că ar trebui să fie în Shanghai, sau într-un alt oraş mare, precum Shenzhen sau Guangzhou.

Vom avea parte de maşini personale, mâncarea va fi acolo. Hotelurile vor fi foarte frumoase. Se va plăti pentru totul, iar premiile pentru turneu vor fi astronomice. Nu ai nevoie de o arenă de 10 stele, dar restul trebuie să fie foarte bine”, a spus jucătorul de 48 de ani, citat de The Sun.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și