Închide meniul
VIDEO

Judd Trump şi Mark Allen, lovituri de geniu în finala Champion of Champions 2023. Au ridicat publicul în picioare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2023, 18:32

Judd Trump şi Mark Allen, lovituri de geniu în finala Champion of Champions 2023. Au ridicat publicul în picioare

Judd Trump şi Mark Allen, lovituri de geniu în finala Champion of Champions

Judd Trump şi Mark Allen / Colaj Profimediaimages

Judd Trump a reuşit lovituri de geniu în finala Champion of Champions. „Asul din pachet” a făcut senzaţie în startul confruntării cu Mark Allen, care a avut loc la Bolton şi a putut fi urmărită în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Favorit numărul 3 al competiţiei, englezul în vârstă de 34 de ani venea după victoriile cu Baipat Siripaporn, Shaun Murphy şi Barry Hawkins. În lupta pentru marele trofeu şi premiul de 150.000 de lire sterline, Trump a făcut spectacol.

Mark Allen, lovituri de geniu în finala Champion of Champions 2023

Englezul a pierdut primul frame al finalei, dar a reuşit apoi un break fabulos. La 86-0 a reuşit o lovitură cu manta, la o bilă roşie, care i-a adus aplauze frenetice în sală. A închis masa după ce a trimis bila roz în buzunar şi a obţinut într-un mod uluitor poziţie de atac la bila neagră. Breakul său a fost de 123 de puncte!

Allen i-a răspuns imediat. A câştigat următoarele trei frame-uri. La 4-1 a reuşit o lovitură combinată care l-a ajutat să îşi treacă în cont un break de 137 de puncte.

Judd Trump a reușit lovitura anului, la Champion of Champions 2023, live în AntenaPLAY

Judd Trump a reușit lovitura anului la Champion of Champions 2023, în direct în AntenaPLAY, în duelul cu Shaun Murphy (6-4), care l-a adus în semifinalele competiției de la Bolton.

Reclamă

Trump a reușit un break senzațional, la 3-3, când Magicianul Murphy adunase deja 55 de puncte. Totul a început cu o lovitură cu manta, la o bilă roșie, dar ”The Ace” mai avea mult de lucru pentru a-și adjudeca frame-ul.

A urmat o lovitură la bila neagră prin care a desprins din mantă următoarea bilă roșie pe care a jucat-o, aceasta ajungând chiar în dreptul buzunarului de mijloc. (VEZI VIDEO AICI)

A venit apoi lovitura de geniu a campionului mondial din 2019. Trump a fost din nou nevoit să desprindă o bilă roșie din mantă, iar ieșirea cu două mante după introducerea la buzunar a bilei galbene a fost una de excepție.

Reclamă 4 / 0/3

E una dintre cele mai bune lovituri poziționale din istorie”, au spus comentatorii englezi. Chiar și Shaun Murphy a fost impresionat de lovitura conaționalului său, mai ales că aceasta a venit în momentul în care Trump mai avea nevoie de puncte pentru a trece în avantaj.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și