Închide meniul

Mark Allen, după incidentele de la Campionatul Mondial, în care un protestatar a distrus o masă: ”Sunt niște idioți, nu merită atenție”

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2023, 11:57

Mark Allen, după incidentele de la Campionatul Mondial, în care un protestatar a distrus o masă: ”Sunt niște idioți, nu merită atenție”

Mark Allen, după incidentele de la Campionatul Mondial, în care un protestatar a distrus o masă

Un protestatar s-a urcat pe o masă, la Campionatul Mondial de Snooker / Profimedia

  • Un protestatar a distrus o masă de snooker
  • Bărbatul s-a urcat pe masă și a turnat un praf portocaliu peste ea

Mark Allen a vorbit după incidentele de la Campionatul Mondial, în care un protestatar a distrus o masă de snooker. Bărbatul s-a urcat pe masă și a turnat un praf portocaliu peste ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În a treia zi de concurs, un bărbat și o femeie au întrerupt meciurile de la Crucible, militând pentru stoparea producției de combustibili fosili. Dacă bărbatul a distrus o masă, femeia a fost oprită de arbitrul meciului Mark Allen – Fan Zhengyi, Olivier Marteel.

Nord-irlandezul care a câștigat trei turnee în acest sezon i-a criticat dur pe cei doi, acesta fiind cel mai șocant incident din istoria campionatului mondial de snooker.

Reclamă

Mark Allen, după incidentele de la Campionatul Mondial, în care un protestatar a distrus o masă

„Cred că am fost ultima persoană din tot teatrul Crucible care a înțeles ce s-a întâmplat. Eram concentrat pe lovitura pe care urma să o execut. Am auzit o pocnitură de la masa cealaltă de concurs, apoi, când m-am întors, am văzut cum o femeie se apropiase de masa noastră.

Putea fi mult mai rău, pentru că am văzut ce s-a întâmplat la masa alăturată, care a devenit impracticabilă. A fost un moment ireal, dar consider că dacă vorbim prea mult despre aceste incidente le dă apă la moară celor care au întrerupt partidele.

Reclamă

Sunt niște idioți, nu merită atenție. Ce încerci să demonstrezi prin astfel de acte? Sunt sigur că pot găsi modalități mai bune de a se face auziți”, a spus Allen, conform eurosport.ro.

CM Snooker: Un protestatar s-a urcat pe o masă de joc şi a acoperit-o cu o pulbere portocalie

Meciul dintre Robert Milkins şi Joe Perry.a fost întrerupt la Campionatul Mondial de snooker, după ce un protestatar s-a urcat pe o masă şi a acoperit-o cu o pulbere portocalie.

De asemenea, o femeie a încercat să se lipească de masa la care jucau Mark Allen şi Fan Zhengyi, dar a fost oprită de arbitrul Olivier Marteel.

Reclamă 4 / 0/3

Un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 52 de ani au fost arestaţi ulterior de poliţia din South Yorkshire. Jocul lui Milkins şi Perry a fost abandonat şi va relua marţi, în timp ce Allen şi Fan au continuat după o pauză de 40 de minute, iar primul s-a impus, până la urmă, cu 10-5.

Protestatarii purtau ambii tricouri aparent în sprijinul grupului de activişti pentru schimbările climatice Just Stop Oil, care ulterior a postat online un comunicat pentru a revendica responsabilitatea pentru perturbarea evenimentului.

Programul și rezultatele din primul tur de la Campionatul Mondial

  • Ronnie O’Sullivan vs Pang Junxu 10-7
  • Stuart Bingham vs David Gilbert 10-4
  • Luca Brecel vs Ricky Walden 10-9
  • Neil Robertson vs Wu Yize 10-3
  • Ali Carter vs Jak Jones 6-10
  • Ding Junhui vs Hossein Vafaei 6-10
  • Mark Williams vs Jimmy Robertson 10-5
  • Mark Allen vs Fan Zhengyi 10-5
  • John Higgins vs David Grace 7-2
  • Robert Milkins vs Joe Perry (17 şi 18 aprilie, 21:00)
  • Jack Lisowski vs Noppon Saengkham (18 şi 19 aprilie, 12:00)
  • Gary Wilson vs Elliot Slessor (18 aprilie, 12:00 şi 21:00)
  • Judd Trump vs Anthony McGill (18 şi 19 aprilie, 16:30)
  • Kyren Wilson vs Ryan Day (19 aprilie, 12:00 şi 21:00)
  • Mark Selby vs Matthew Selt (19 aprilie, 16:30, 20 aprilie, 15:00)
  • Shaun Murphy vs Si Jiahui (19 şi 20 aprilie, 21:00)

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mark Allen a stârnit hohote de râs după ce a câştigat finala Champion of Champions 2023
Snooker • 19 nov., 23:03
Mark Allen a stârnit hohote de râs după ce a câştigat finala Champion of Champions 2023! Cui a dedicat victoria cu Judd Trump
Judd Trump şi Mark Allen, înaintea finalei Champion of Champions 2023
Snooker • 19 nov., 22:00
Mark Allen a triumfat la Champion of Champions 2023, în AntenaPLAY. L-a învins categoric în finală pe Judd Trump!
Judd Trump şi Mark Allen, lovituri de geniu în finala Champion of Champions
Snooker • 19 nov., 18:32
Judd Trump şi Mark Allen, lovituri de geniu în finala Champion of Champions 2023. Au ridicat publicul în picioare
John Higgins - Mark Allen LIVE VIDEO
Snooker • 19 nov., 0:00
John Higgins – Mark Allen 2-6 | A avut loc un duel de senzaţie în AntenaPLAY, pentru finala Champion of Champions 2023
Mark Allen l-a lăsat într-o poziţie de snooker imposibilă pe Ali Carter, la Champion of Champions 2023
AntenaPLAY • 13 nov., 22:42
Mark Allen l-a lăsat într-o poziţie de snooker imposibilă pe Ali Carter, la Champion of Champions. Lovitura uluitoare reuşită