Închide meniul

Mark Selby, în formă maximă înainte de Tour Championship. Competiţia e în perioada 27 martie – 2 aprilie, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2023, 9:47

Mark Selby, în formă maximă înainte de Tour Championship. Competiţia e în perioada 27 martie – 2 aprilie, LIVE în AntenaPLAY

Mark Selby, în formă maximă înainte de Tour Championship

Mark Selby a câştigat WST Classic, la Leicester / Profimedia Images

Mark Selby e în formă maximă înainte de Tour Championship, turneu ce se va desfăşură în perioada 27 martie – 2 aprilie, LIVE în AntenaPLAY. Englezul de 39 de ani este unul dintre cei opt jucători calificaţi pentru competiţia de la Hull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Tour Championship, Selby a câştigat al doilea său turneu din acest sezon şi al 22-lea al carierei. The Jester s-a impus la WST Classic, disputat chiar în oraşul natal, Leicester, după o finală disputată împotriva lui Pang Junxu.

Mark Selby, în formă maximă înainte de Tour Championship

A fost 6-2 pentru Selby, care a reuşit şi trei break-uri de peste 100 de puncte. El şi-a asigurat şi un premiu de 80.000 de lire sterline şi vine încrezător la următoarele două turnee, Tour Championship şi Campionatul Mondial.

„Am jucat foarte bine azi. Am jucat bine şi împotriva lui John Higgins şi a lui Ali Carter şi am continuat şi în finală. Chiar mi-a părut rău că nu am reuşit la final şi al patrulea break de peste 100 de puncte. M-am antrenat bine şi sper să joc la fel de bine şi la Tour Championship şi la Campionatul Mondial. Voi merge la Sheffield încrezător”, a spus cvadruplul campion mondial.

Programul complet al meciurilor de la Tour Championship

La Tour Championship, vom avea parte de patru meciuri, care se vor disputa după sistemul primul la 10. Se vor întâlni locurile 1 și 8, 2-7, 3-6 și 4-5 din clasamentul din acest sezon. Fiecare meci se va întinde pe o zi, ce va cuprinde două sesiuni. Vor urma apoi semifinalele și finala. Ultimul act se dispută pe 2 aprilie.

Reclamă

Sferturi

Semifinale

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie

Tour Championship 2023 este live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. Competiția care aduce la start cei mai buni opt jucători de snooker ai anului va avea loc la Hull, în Anglia.

În fiecare zi, în AntenaPLAY vei avea parte de spectacolul din snooker, în două sesiuni. Cea de după-amiază, între orele 14:00 și 18:00, și cea de seară, între orele 20:30 și 24:00.

Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

Reclamă 4 / 0/3

Premiile totale de la Tour Championship sunt de 380.000 de lire sterline, câștigătorul primind un premiu de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și