Închide meniul

Programul complet al meciurilor de la Tour Championship. 4 dueluri spectaculoase, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 martie 2023, 19:55

Programul complet al meciurilor de la Tour Championship a fost stabilit. Sferturile de finală ale turneului transmis LIVE în AntenaPLAY aduc la start cei mai bine clasați opt jucători ai ierarhiei din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre ei, găsim și doi jucători care au în total cinci titluri mondiale cucerite, Mark Selby (4) și Shaun Murphy (1).

Cel mai în formă jucător al sezonului este Mark Allen. Nord-irlandezul și-a trecut în cont trei turnee, jucând și o altă finală, dar și o semifinală. El este campionul de la UK Championship, după o finală cu Ding în care a revenit de la 1-6, la 10-7.

Programul complet al meciurilor de la Tour Championship

Astfel, vom avea parte de patru meciuri, care se vor disputa după sistemul primul la 10. Se vor întâlni locurile 1 și 8, 2-7, 3-6 și 4-5 din clasamentul din acest sezon. Fiecare meci se va întinde pe o zi, ce va cuprinde două sesiuni. Vor urma apoi semifinalele și finala. Ultimul act se dispută pe 2 aprilie.

Sferturi

Semifinale

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie

Tour Championship 2023 este live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. Competiția care aduce la start cei mai buni opt jucători de snooker ai anului va avea loc la Hull, în Anglia.

Reclamă

În fiecare zi, în AntenaPLAY vei avea parte de spectacolul din snooker, în două sesiuni. Cea de după-amiază, între orele 14:00 și 18:00, și cea de seară, între orele 20:30 și 24:00.

Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

Ronnie O’Sullivan, campion în 2019 la Tour Championship

Premiile totale de la Tour Championship sunt de 380.000 de lire sterline, câștigătorul primind un premiu de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și