Închide meniul

Mark Selby, la o victorie de locul 1 mondial. Semifinala cu Shaun Murphy de la Tour Championship e LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 15:00

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2023, 13:24

Mark Selby, la o victorie de locul 1 mondial. Semifinala cu Shaun Murphy de la Tour Championship e LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 15:00

Mark Selby, la o victorie de locul 1 mondial

Mark Selby, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mark Selby se află la o singură victorie de a ajunge pe locul 1 mondial. Dacă îl va învinge pe Shaun Murphy, în semifinala de la Tour Championship, „The Jester” îl va depăşi pe Ronnie O`Sullivan. Partida e LIVE pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Racheta” are în clasamentul LIVE 866.000, iar dacă Selby se va impune în duelul cu „Magicianul” Murphy, va ajunge la 869.500. Chiar dacă va trece pe locul 1 mondial, el nu va fi cap de serie 1 la Campionatul Mondial. Ronnie va fi principalul favorit, din postura de campion mondial en-titre.

Mark Selby, la o victorie de locul 1 mondial

„Obiectivele mele sunt să ajung pe locul 1 mondial şi să câştig mai multe turnee. Voi juca cât de bine pot sâmbătă şi, dacă voi ajunge din nou pe locul 1, va fi ceva extraordinar”, a spus Selby, citat de wst.tv.

Selby a vorbit şi despre meciul cu Ryan Day, câştigat cu 10-7 în sferturile de la Hull. Mark a condus cu 8-2, dar momentul special al partidei a fost oferit de galez, care a reuşit break-ul maxim în al treilea frame.

„Devreme în meci, Ryan a făcut un break de 147, care a şi fost şi un break fantastic şi a avut şi şansa să egaleze la 2-2. A fost un moment important acela. După aceea, am controlat meciul până la 8-2”, a spus Selby.

Reclamă

„Aş fi vrut să încep bine, dar Mark a ajuns repede la 8-2. Bila roz de la 8-5 a fost un dezastru, pentru că aveam momentul de partea mea. Trebuie să mă concentrez acum pe calificările de la Campionatul Mondial. Toţi vrem să ajungem la Crucible”, a spus şi Ryan Day.

Premii spectaculoase la Tour Championship

De luni până duminică, în AntenaPLAY vei avea parte de spectacolul oferit de cei mai buni jucători din acest an, iar programul zilnic va avea două sesiuni. Una de după amiază, între orele 15:00 și 19:00, și una de seară, între 21:30 și 01:00.

Premiile totale de la Tour Championship nu sunt de neglijat și ajung la 380.000 de lire sterline. Cel care va pune mâna pe trofeu va încasa și un cec în valoare de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Ryan Day, break de 147 la Hull

Ryan Day a făcut break-ul maxim, la Tour Championship, LIVE în AntenaPLAY, în duelul cu Mark Selby, din sferturile de finală ale competiţiei de la Hull.

La scorul de 2-0 pentru cvadruplul campion mondial, galezul de 43 de ani a reuşit break-ul de 147 de puncte, al treilea din carieră. Totul a început cu o bilă roşie de distanţă executată perfect.

Apoi, un alt moment special a venit la ieşirea către penultima bilă roşie. Mai mult, a urmat cea mai bună lovitură a lui din meci, în urma căreia a rămas perfect la bila neagră. A urmat încă o bilă roşie senzaţională, după care restul a venit de la sine.

La final, Mark Selby l-a felicitat pentru una dintre loviturile spectaculoase de pe finalul break-ului. Galezul a fost evident aplaudat la scenă deschisă.

Recomandări
  • Mark Selby, la o victorie de locul 1 mondial
  • Mark Selby – Shaun Murphy e sâmbătă, de la 15:00, LIVE în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și