Închide meniul

Mark Selby – Ryan Day 10-7. Spectacol total în AntenaPLAY, la Tour Championship. Selby va juca în semifinale cu Shaun Murhy

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2023, 0:20

Mark Selby – Ryan Day 10-7. Spectacol total în AntenaPLAY, la Tour Championship. Selby va juca în semifinale cu Shaun Murhy

Mark Selby - Ryan Day LIVE VIDEO (15:00), în AntenaPLAY

Mark Selby - Ryan Day / Colaj Profimedia Images

Mark Selby – Ryan Day 10 – 7. A fost spectacol total în AntenaPLAY. Cei doi jucători s-au ridicat la un nivel extraordinar. Totul a culminat cu break-ul maxim reuşit de Ryan Day. Selby va juca în semifinale cu Shaun Murphy, cel care a trecut cu 10-8 de Robert Milkins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost a 28-a întâlnire directă dintre cei doi jucători şi „The Jester from Leicester” conduce cu 16-12. Prima semifinală se va disputa vineri, în direct în AntenaPLAY, între Ding Junhui şi Kyren Wilson.

Intră aici pentru a urmări meciul Mark Selby – Ryan Day

Mark Selby – Ryan Day 10-7

Update 00:27: FINAL DE MECI! Mark Selby l-a învins pe Ryan Day cu scorul de 10-7 şi s-a calificat în semifinale la Tour Championship, acolo unde îl va întâlni pe Shaun Murphy.

Update 00:10: Ryan Day rămâne în meci s-a apropiat la două jocuri de Selby.

Update 23:35: Mark Selby s-a apropiat la un singur joc de victoria finală. Îl conduce cu 9-5 pe Ryan Day.

Update 23:15: Selby este în continuare în avantaj, însă Ryan Day a recuperat spectaculos!  Scorul este de 8-5 pentru Selby.

Reclamă

Update 22:25: Selby îl conduce pe Ryan Day cu scorul de 8-3.

Update 21:45: Selby a început perfect sesiunea decisivă cu Ryan Day! A câştigat primele două jocuri şi conduce cu 8-2.

Update 21:00: A început sesiunea de seară! Mark Selby îl conduce cu 6-2 pe Ryan Day.

Reclamă 4 / 0/3

Update 18:45: Mark Selby a câştigat prima sesiune cu 6-2.

Update: 18:00: Mark Selby s-a desprins şi îl conduce cu 5-2 pe Ryan Day.

Update 17.15: Ryan Day a câştigat următorul frame şi s-a apropiat la un singur joc de Selby, care conduce cu 3-2.

Update 16:40: Selby se distanţează din nou la două frame-uri! E 3-1 după prima repriză.

Update 16:00: Ryan Day a făcut break-ul maxim, al treilea al carierei. E 2-1 pentru Selby.

Update: 15:45: Mark Selby începe în forţă şi conduce cu 2-0.

Update 15:00: Începe meciul dintre Mark Selby şi Ryan Day

Reclamă

În acest sezon, Mark Selby vine după două turnee adjudecate, English Open şi WST Classic, ultimul chiar la Leicester, în oraşul natal. De cealaltă parte, Day a cucerit şi el un trofeu, la British Open, al patrulea al carierei.

„Am jucat foarte bine azi. Am jucat bine şi împotriva lui John Higgins şi a lui Ali Carter şi am continuat şi în finală. Chiar mi-a părut rău că nu am reuşit la final şi al patrulea break de peste 100 de puncte. M-am antrenat bine şi sper să joc la fel de bine şi la Tour Championship şi la Campionatul Mondial. Voi merge la Sheffield încrezător”, spunea Selby, săptămâna trecută.

Înaintea acestui turneu, Mark Selby era favoritul bookmakerilor pentru câştigarea competiţiei de la Hull, fiind urmat de Shaun Murphy şi Mark Allen, ultimul fiind deja eliminat.

Programul complet al meciurilor de la Tour Championship

La Tour Championship, vom avea parte de patru meciuri, care se vor disputa după sistemul primul la 10. Se vor întâlni locurile 1 și 8, 2-7, 3-6 și 4-5 din clasamentul din acest sezon. Fiecare meci se va întinde pe o zi, ce va cuprinde două sesiuni. Vor urma apoi semifinalele și finala. Ultimul act se dispută pe 2 aprilie.

Sferturi

Mark Allen – Ding Junhui 5-10
Ali Carter – Kyren Wilson 4-10
Shaun Murphy (2) vs Robert Milkins (7) (miercuri, 29 martie)
Mark Selby (3) vs Ryan Day (6) (joi, 30 martie)

Semifinale

Ding vs Wilson (vineri, 31 martie)
Selby sau Day vs Murphy sau Milkins (1 aprilie)

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie

Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

Premiile totale de la Tour Championship sunt de 380.000 de lire sterline, câștigătorul primind un premiu de 150.000 de lire sterline. Anul trecut, Neil Robertson a triumfat după o finală epică cu John Higgins (10-9).

Aceasta este a cincea ediție a Tour Championship, precedentele patru fiind câștigate de Ronnie O’Sullivan (2019), Stephen Maguire (2020) și Neil Robertson (2021 și 2022).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și