Închide meniul
VIDEO

Shaun Murphy – Robert Milkins 10-8, în sferturile de la Tour Championship, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2023, 23:59 / Actualizat: 30 martie 2023, 15:16

Shaun Murphy – Robert Milkins 10-8, în sferturile de la Tour Championship, LIVE în AntenaPLAY

Shaun Murphy - Robert Milkins LIVE VIDEO (15:00)

Shaun Murphy şi Robert Milkins, la finalul unui meci / Profimedia Images

Shaun Murphy – Robert Milkins 10-8. Shaun Murphy s-a calificat în semifinalele Tour Championship, după o revenire spectaculoasă în fața lui Robert Milkins. ”Magicianul” a fost condus cu 5-1, dar s-a impus cu 10-8, reușind și un break de 128 de puncte în chiar ultimul frame.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost a 16-a întâlnire directă dintre cei doi englezi, iar Murphy se află în avantaj, 9-7. Ultimul duel venise în finala de la Openul galez, unde Milkins s-a impus cu 9-7, câştigând al doilea său titlu din carieră, după Openul din Gibraltar (2022).

Shaun Murphy – Robert Milkins 10-8

Update 00:33: Shaun Murphy a câștigat ultimele două frame-uri și este în semifinale, la Tour Championship.

Update 23:58: Shaun Murphy – Robert Milkins 8-8! Dramatism în meciul care decide cine se califică în semifinale. Milkins a reuşit să restabilească egalitatea.

Update 23:45: Shaun Murphy – Robert Milkins 8-7! În cele din urmă, Milkins a reuşit să oprească seria lui Murphy şi reintrat în joc.

Reclamă

Update 23:30: Shaun Murphy – Robert Milkins 8-6! Murphy îşi continuă seria de senzaţie.

Update 23:15: Shaun Murphy – Robert Milkins 7-6! Revenire fabuloasă a „Magicianului”. A câştigat al patrulea frame la rând şi a trecut la conducerea jocului

Update 22:00: Shaun Murphy – Robert Milkins 3-6!

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:00: A început sesiunea de seară.

Update 18:25: Shaun Murphy leagă două frame-uri şi se apropie la 3-5, scorul primei sesiuni.

Update 17:50: Murphy reduce din handicap, e 5-2 pentru Milkins.

Update 17:30: Milkins are un avantaj de patru frameuri, este 5-1.

Update 17:04: Robert Milkins se distanţează la 4-1.

Update 16:30: Milkins se desprinde şi conduce cu 3-1.

Update 16:20: Robert Milkins a trecut din nou în avantaj, 2-1.

Reclamă

Update 15:49: Shaun Murphy egalează situaţia. Este 1-1.

Update 15:30: Robert Milkins a câştigat primul frame al meciului.

Update 15:00: A început meciul dintre Shaun Murphy şi Robert Milkins

A fost a doua finală dintre cei doi jucători după cea de la European Tour 2014, acolo unde Murphy s-a impus cu un categoric 4-0. A fost unul dintre cele 10 titluri cucerite de „Magician”.

În acest an, Murphy şi-a trecut în cont şi un trofeu. A câştigat Players Championship, după o finală dominată clar, 10-4 cu Ali Carter. De partea cealaltă, singurul turneu adjudecat de Milkins e cel menţionat mai sus (Openul galez).

Shaun Murphy a vrut să renunțe la snooker

Murphy este unul dintre cei mai buni jucători ai anului, iar asta surprinde, mai ales dacă ţinem cont că britanicul de 40 de ani a fost la un pas să se lase de snooker.

Înainte de Tour Championship, turneu transmis LIVE în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie, ”The Magician” a dezvăluit care au fost motivele pentru care a vrut să renunțe la carieră, vorbind și despre dorul de familie, dar și despre surplusul de greutate.

Murphy s-a impus la Players Championship arătând o formă incredibilă: el a reușit 11 break-uri de peste 100 de puncte în turneu, din totalul de 26 ale competiției. Cele mai mari cinci au fost ale lui Shaun, 145, 141, 137, 135, 133. El a ajuns astfel la o formă maximă, de la ideea de a renunța la snooker.

Shaun Murphy: ”Operația mi-a schimbat viața complet”

”Au fost multe momente în care am evaluat situația mea și în care m-am întrebat dacă sunt pe drumul cel bun. Mai am o carieră în snooker? Mai are sens să merg în continuare, ținând cont că stau mult timp departe de soție și de copii? Merită?

Probabil că la UK Championship am văzut niște urme de îmbunătățire și asta a fost de ajuns pentru mine să îmi dau seama că sunt pe drumul cel bun. Forma pe care am arătat-o la Players Championship m-a făcut să fiu mult mai fericit.

Am avut parte de o intervenție chirurgicală extremă pentru scăderea greutății (n.r. – chirurgie bariatrică). Mi-aș fi dorit să fac asta cu mulți ani în urmă. M-am luptat cu greutatea toată viața mea, iar la ediția trecută a Campionatului Mondial am avut cea mai mare greutate din viața mea. Îmi afecta jocul și cu siguranță îmi afecta și sănătatea.

Shaun Murphy – Robert Milkins LIVE VIDEO | Murphy: Aveam plănuită operaţia

Aveam plănuită deja operația, dar am văzut un interviu cu Steve Davis, la Crucible. Vorbea despre un alt jucător care lupta cu kilogramele. El a spus că mulți jucători nu fac sacrificii și înafara arenei, că nu sunt într-o formă fizică bună, că nu sunt sănătoși. Că nu se pot apleca peste masă. Sunt lucruri importante, chiar dacă nu vorbim de importanța pe care ar avea-o în gimnastică.

Steve a avut dreptate. Dacă te uiți peste jucătorii care au avut succes de-a lungul anilor, ei au avut acest lucru în comun. Deja aveam programată operația, dar mi-aduc aminte că mă gândeam că sigur fac lucrul cel bun. Mi-a schimbat viața complet”, a spus Murphy, citat de eurosport.com.

În clasamentul acestui an, ”Magicianul” se află pe locul 2, după Mark Allen, un alt jucător care a avut parte de un sezon excelent. Murphy este văzut cu șanse mari și la Campionatul Mondial, unde este al cincilea favorit, după Ronnie O`Sullivan, Judd Trump, Mark Selby și Neil Robertson.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și