Închide meniul

Mark Williams l-a criticat dur pe Hossein Vafaei, după atacul asupra lui Ronnie O’Sullivan! „Aş fi tăcut din gură în locul lui”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2023, 17:19

Mark Williams l-a criticat dur pe Hossein Vafaei, după atacul asupra lui Ronnie OSullivan! „Aş fi tăcut din gură în locul lui

Mark Williams l-a criticat dur pe Hossein Vafaei, după atacul asupra lui Ronnie O'Sullivan

Mark Williams, în timpul meciului cu Jimmy Robertson / Profimedia Images

Mark Williams l-a criticat dur pe Hossein Vafaei, după atacul iranianului de 28 de ani asupra septuplului campion mondial, Ronnie O’Sullivan. Galezul l-a avertizat pe Vafaei, înaintea meciului cu „Racheta”, din turul 2 de la Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vafaei a spus mai multe lucruri considerate nepotrivite despre Ronnie, pe care îl consideră un om drăguţ „doar când doarme”. Triplul campion mondial susţine că Hossein i-a dat motive acum lui O’Sullivan să-l bată şi mai rău.

Mark Williams l-a criticat dur pe Hossein Vafaei, după atacul asupra lui Ronnie O’Sullivan

„Cu mult timp în urmă şi eu am simţit o lipsă de respect de la Ronnie când a introdus bilele colorate. A ţinut o mână în buzunar când a introdus cinci bile. A jucat două lovituri cu mâna stângă. Nu mă mai deranjează aşa ceva. M-a deranjat două minute.

Dar de ce ai vrea să trezeşti bestia? Dacă eram Hossein, probabil tăceam din gură decât să zic lucruri care să-l enerveze. Va dori doar să te bată şi mai rău. Am învăţat de-a lungul anilor că e bine să ţii gura închisă.

Probabil că şi eu am enervat adversari în circuit de-a lungul timpului, chiar şi arbitri. Depinde de Hossein ce vrea să facă. Eu nu voi spune ceva de Luca Brecel înainte de meci. Voi încerca să vorbesc la masa de joc”, a spus triplul campion mondial, citat de express.co.uk.

Reclamă

Hossein Vafaei l-a atacat pe Ronnie

Vafaei se pregătește pentru al patrulea duel al carierei cu septuplul campion mondial. Chiar dacă Ronnie conduce la directe cu 2-1, iranianul l-a învins cu 5-0, la Mastersul German din 2022, un rezultat răsunător în cariera lui. Înainte de meci, l-a atacat pe englez.

„Trebuie să joc la fel și să repet o astfel de performanță, ca să le arăt oamenilor valoarea mea și să-i închid gura lui Ronnie O’Sullivan. Să le arăt de ce sunt în stare. Acesta este doar începutul.

Cel mai bun joc al meu nu a ieșit încă la iveală. Dacă jocul meu „A” va apărea, cu siguranță voi face ceva daune. Eram tăcut și îl respectam. Dar am văzut interviurile lui. Ăsta e el. Este o persoană drăguță când doarme. Nu mai e eroul meu”, a spus iranianul.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Brecel, prima victorie la Crucible

Pe de altă parte, Luca Brecel a obținut prima lui victorie din carieră la Campionatul Mondial. Belgianul l-a învins pe Ricky Walden, cu 10-9, în ziua a doua a turneului de la Crucible.

Chiar dacă devenea cel mai tânăr jucător de pe tabloul principal de la Sheffield, în 2012, pe când avea 17 ani, Brecel a pierdut precedentele cinci partide disputate la Campionatul Mondial. Cele mei greu de digerat eșecuri au venit în fața lui Marco Fu (10-9, în 2017) și a lui Gary Wilson (10-9, în 2019).

Jucătorul de 28 de ani de pe locul 10 mondial a condus cu 9-6, dar s-a văzut egalat de Walden. Un break de 84 de puncte i-a adus însă victoria la Crucible. În turul doi, belgianul se duelează cu Mark Williams.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și