Închide meniul

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial. ”E cel mai bun snooker al meu aici”

Dan Roșu Publicat: 16 aprilie 2023, 22:49

Reclamă
Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial. ”E cel mai bun snooker al meu aici”

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial

Neil Robertson, în timpul unui meci / Profimedia Images

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial de la Sheffield, după meciul din primul tur cu debutantul Wu Yize, încheiat cu victoria australianului, cu 10-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel poreclit ”The Thunder from Down Under” e primul jucător din istoria turneului de la Crucible care reușește două break-uri de 146 de puncte în același meci.

Neil Robertson a intrat în istoria Campionatului Mondial

Performanța e cu atât mai interesantă dacă ținem cont că, înainte celor reușite de campionul mondial din 2010, au existat doar șase break-uri de 146 de puncte la Campionatul Mondial.

Astfel, din totalul premiului de 15.000 de lire sterline, el va pune mâna pe 10.000 de lire sterline. Asta după ce Ryan Day a reușit unul în calificările de la Crucible.

”Este cel mai bun snooker pe care l-am jucat aici, cu siguranță. Diferența dintre jucători te face să joci diferit. El a atacat mult și masa a fost deschisă.

Reclamă

Felul în care am jucat în această după-masă a fost fără greșeală. Sunt foarte fericit pentru asta. Trebuie să am cuvinte de laudă și pentru Wu. Este un jucător extrem de talentat”, a spus Robertson, citat de wst.tv.

Robertson încearcă să revină pritre cei mai buni jucători de la Sheffield. Ultima lui performanță notabilă la Campionatul Mondial a fost semifinala din 2014.

Tabloul principal și rezultatele de la Campionatul Mondial

Shaun Murphy, despre ”adevărații favoriți” de la Campionatul Mondial de Snooker

Shaun Murphy a vorbit despre cei pe care îi consideră adevărații favoriți de la Campionatul Mondial de Snooker. ”Magicianul” susține că Ronnie O’Sullivan, Neil Robertson sau Judd Trump vor arăta diferit la Crucible, față de restul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Ronnie nu și-a trecut în cont nici măcar o semifinală de turneu pe puncte, în acest sezon. El a ajuns în sferturile de finală la UK Championship și la Welsh Open. Robertson a adunat trei semifinale, în timp ce Trump are finala de la World Grand Prix.

”Oamenii nu vorbesc despre adevărații favoriți: Ronnie, Trump și Robertson. Ei au dispărut în acest sezon, dar vor fi buni, nu vă faceți griji. Ei vor fi muncit din greu pentru a se asigura că își vor aduce jocul A la Sheffield. Noi, ceilalți jucători, am venit în formă și eu și cred că vom avea o competiție bună, de modă veche.

Voi da totul și dacă voi juca așa cum am făcut-o în ultimele săptămâni, va fi nevoie de o performanță serioasă pentru a mă opri. Mă simt complet diferit față de orice alt an în care am ajuns aici, deoarece snookerul pe care l-am jucat în ultimele săptămâni este cel mai bun joc pe care l-am jucat în viața mea.

Am spus că va veni acest moment și mi s-a dovedit că am dreptate. Am jucat bine tot sezonul. Am muncit atât de mult în afara turneelor. Sunt încântat că am câștigat Players Championsip sau Tour Championship și voi oferi tot ce am săptămâna aceasta”, a spus Shaun Murphy.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! Vezi toate știrile
Citește și