Închide meniul

Ronnie O`Sullivan a anunțat care e marele favorit la câștigarea Campionatului Mondial. ”Are un avantaj uriaș”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 aprilie 2023, 9:03

Ronnie O`Sullivan a anunțat care e marele favorit la câștigarea Campionatului Mondial. ”Are un avantaj uriaș”

Ronnie O`Sullivan a anunțat care e marele favorit la câștigarea Campionatului Mondial

Ronnie O`Sullivan, în timpul unui meci / Profimedia

Ronnie O`Sullivan a anunțat care e marele favorit la câștigarea Campionatului Mondial. Septuplul campion mondial a fost eliminat surprinzator de Luca Brecel și susține că, la o competiție de anduranță precum cea de la Crucible, Mark Selby este favorit în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și bookmakerii susțin varianta lui Ronnie, The Jester From Leicester având o cotă de 2 la adjudecarea trofeului pentru a cincea oară în carieră. Mai mult, el este singurul jucător aflat în semifinale care a evoluat într-o finală la Sheffield.

După prima sesiune, Selby este condus de Mark Allen, cu 5-3. În cealaltă semifinală, Si Jiahui are avantaj, 5-3, în fața lui Luca Brecel.

Ronnie O`Sullivan a anunțat care e marele favorit la câștigarea Campionatului Mondial

”Când vii la Sheffield există o anumită marjă de eroare. Nu poți juca perfect fiecare joc al fiecărui meci. Vei avea momente excelente și momente slabe, dar totul e să rămâi în acea marjă de eroare, să nu ieși de tot în decor.

De acum sunt 4 sesiuni pentru fiecare meci, astfel că e nevoie de consistență. Și cel mai consistent jucător este de departe Mark Selby. A demonstrat-o și în acest sezon, dar în general în cariera sa a arătat că reușește să rămână în marja de eroare și să câștige meciuri și când nu aduce la masă jocul său de tip „A”.

Reclamă

Știe că e capabil să facă față oricărei situații și, cu asta în minte, are un avantaj uriaș. Nu există un favorit mai mare decât el la titlul mondial, pur și simplu nu văd pe nimeni capabil să îl scoată într-atât din zona de confort încât să îl învingă”, citat de eurosport.ro.

Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial

Ronnie O`Sullivan a fost eliminat de la Campionatul Mondial de snooker. Rezultatul a fost cu atât mai surprinzător dacă ținem cont că ”Racheta” a condus cu 10-6 în duelul cu Luca Brecel, pierzând ultimele 7 frame-uri.

Brecel a atacat incredibil pe toată durata ultimei sesiuni, având o medie a loviturilor de 17,7 secunde, una incredibil de mică pentru acest nivel. Belgianul de 28 de ani a profitat și de jocul slab al englezului, care a ratat șansa unui al optulea titlu mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Stilul agresiv l-a ajutat pe Brecel să câștige ultimele șapte jocuri în 75 de minute. Chiar dacă și-a adjudecat trei turnee în carieră, aceasta este cea mai mare performanță a europeanului. Asta dacă ținem cont și că el nu avea nicio victorie la Crucible până în acest an.

De remarcat e și faptul că Ronnie a mai introdus în buzunar o singură bilă, în ultimele 3 frame-uri, care au durat în total 26 de minute. Englezul poate pierde locul 1 mondial, dacă Mark Allen va ajunge în finala de la Sheffield.

Recomandări
  • Ronnie O`Sullivan a anunțat care e marele favorit la câștigarea Campionatului Mondial
  • Mark Selby luptă pentru finala de la Crucible cu Mark Allen

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și