Închide meniul

Ronnie O`Sullivan a fost criticat de Jimmy White, după sfertul cu Luca Brecel: „L-am văzut chiar râzând la o ratare”

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2023, 9:14

Reclamă
Ronnie O`Sullivan a fost criticat de Jimmy White, după sfertul cu Luca Brecel: „L-am văzut chiar râzând la o ratare

Ronnie O`Sullivan a fost criticat de Jimmy White, după sfertul cu Luca Brecel

Ronnie O`Sullivan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ronnie O`Sullivan a fost criticat de Jimmy White, după primele două sesiuni ale meciului din sferturile de finală ale Campionatului Mondial, cu Luca Brecel. Chiar dacă „Racheta” e în avantaj, 10-6, White susţine că acesta nu se află la nivelul său din meciul cu Vafaei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţia celui poreclit „The Whirlwind” poate surprinde, dacă ţinem cont că Ronnie are, în sfertul cu Brecel, un procentaj de 92% al bilelor introduse, unul care, în general, e la un nivel care aduce victorii.

Ronnie O`Sullivan a fost criticat de Jimmy White

„Ronnie a fost foarte vulnerabil în această seară, a ratat foarte mult. L-am văzut chiar râzând la o ratare, e limpede că nici lui nu i-a convenit cum a jucat. Nu a jucat la potenţialul normal, i-a oferit ocazie după ocazie lui Brecel.

Dacă se va uita la tabelă, cu siguranţă nu va fi mulţumit, nu a jucat deloc bine. Nu a fost nici pe departe la nivelul din meciul cu Hossein Vafaei.

E 10-6, pentru mine meciul e jucat. Ronnie va reflecta la modul în care a jucat în a doua sesiune şi va corecta din erorile făcute. Cred că va arăta o altă faţă în sesiunea a treia a meciului”, a spus White, citat de eurosport.ro.

Reclamă

John Higgins, atac la organizatorii Campionatului Mondial

Pe de altă parte, John Higgins a avut un atac dur la organizatorii Campionatului Mondial, înainte de sfertul de finală cu Mark Selby. Jucătorul de 47 de ani e nemulţumit că va disputa două sesiuni consecutive într-un meci care se anunţă echilibrat, între cei doi cvadrupli campioni mondiali.

Higgins şi Selby se vor lupta pentru un loc în semifinale, iar ultimele două sesiuni sunt programate miercuri, după masă şi seară şi vor porni de la 4-4. Scoţianul cere o pauză mai mare între sesiuni, pentru a evita oboseala sau lipsa de concentrare.

„E patetic. De fiecare dată există un sfert de finală care are problema asta. Vin aici de 29 de ani. Există un sfert de finală în care avem sesiuni consecutive. E teribil, fiind sesiuni la un campionat mondial. E simplu. Dacă ai trei sesiuni în două zile, ar putea fi programate una dimineaţa şi una seara.

Reclamă 4 / 0/3

Depinde de meci cât de bine îţi merge în meci dacă e ok sau nu. Dacă eşti în avantaj, îţi doreşti să continue cât mai repede. Dacă eşti în dezavantaj, îţi doreşti o pauză cât mai mare. Este rău pentru noi. E o discuţie pe care o avem de atâţia ani”, a spus Higgins, citat de eurosport.com.

Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial

  • Ronnie O`Sullivan – Luca Brecel 10-6
  • Anthony McGill – Si Jiahui 4-4
  • Mark Allen – Jak Jones 8-8
  • Mark Selby – John Higgins 4-4
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și