Închide meniul

Ronnie O`Sullivan, atac fără milă asupra unui rival: „Trebuie să câştigi câteva meciuri, înainte să faci asta”

Dan Roșu Publicat: 31 octombrie 2023, 15:00

Reclamă
Ronnie O`Sullivan, atac fără milă asupra unui rival: „Trebuie să câştigi câteva meciuri, înainte să faci asta

Ronnie O`Sullivan, atac fără milă asupra unui rival

Ronnie O`Sullivan, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Ronnie O`Sullivan a lansat un atac fără milă asupra unui rival din circuit. „Racheta” a avut un mesaj acid pentru Shaun Murphy, nimeni altul decât campionul mondial din 2005.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Septuplul campion mondial a observat că „Magicianul” foloseşte trei tacuri, în cadrul turneelor şi s-a amuzat pe seama rezultatelor mai slabe avute de jucătorul de 41 de ani în ultima vreme.

Ronnie O`Sullivan, atac fără milă asupra unui rival

Murphy a fost învins în optimile Openului Irlandei de Nord de către finalistul Chris Wakelin (2-4), iar la precedentele două competiţii, English Open şi Wuhan Open, el a părăsit turneul chiar din primul tur.

Acesta a fost motivul pentru care Ronnie l-a criticat pe conaţionalul său, chiar dacă Murphy s-a impus într-un turneu în acest an, la 2023 Championship League.

„Poţi să ai trei tacuri atunci când câştigi mai multe meciuri. Dar atunci când eşti eliminat prematur, nu arată aşa de bine. Deci, trebuie să câştigi câteva meciuri înainte să faci asta”, a spus Ronnie, citat de dailystar.co.uk.

Reclamă

Cei doi campioni mondiali s-au întâlnit de 20 de ori în carieră, iar Racheta conduce clar la acest capitol, cu 15-4, un meci terminându-se la egalitate.

Champion of Champions, în direct în AntenaPLAY

Champion of Champions va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și