Închide meniul

Ronnie O’Sullivan, după ce a rămas numărul unu mondial: ”Nu mai am nimic de realizat în snooker, mi-aș fi dorit să fie ceva”

Dan Roșu Publicat: 14 octombrie 2023, 14:40 / Actualizat: 19 octombrie 2023, 13:12

Reclamă
Ronnie OSullivan, după ce a rămas numărul unu mondial: ”Nu mai am nimic de realizat în snooker, mi-aș fi dorit să fie ceva”

Ronnie O’Sullivan, după ce a rămas numărul unu mondial

Ronnie O’Sullivan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ronnie O’Sullivan a rămas numărul unu mondial și după turneul de la Wuhan, poziție pe care ar fi pierdut-o dacă Mark Allen se impunea în China. Chiar și așa, englezul a susținut că această poziție nu mai reprezintă ce însemna cu 20 de ani în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Septuplul campion mondial, care recent spunea că e dispus să joace snooker până va muri, a mărturisit că nu mai are nimic de realizat în sportul pe care l-a domonat în ultimele trei decenii.

Ronnie O’Sullivan, după ce a rămas numărul unu mondial

”Când am ajuns prima oară numărul unu mondial, nu îmi venea să cred. Dar, după ce stai acolo câțiva ani, nu mai ești uimit de victorii, de Campionatul Mondial sau de fotoliul de lider. Când le ai, te obișnuiești cu ele și e ceva normal. Când eram tânăr îmi doream mult asta.

E mare păcat, pentru că se pierd foamea și dorința de succes. Nu mai am nimic de realizat în snooker, mi-aș fi dorit să fie ceva la care să aspir. Am realizat mai mult decât mi-aș fi putut imagina și mult mai mult decât orice jucător de snooker din istorie”, a spus englezul de 47 de ani, cu 39 de turnee câștigate în carieră, citat de wst.tv.

Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Wuhan

Declarațiile lui Ronnie au venit după un eșec usturător, 1-5 cu Lyu Haotian, în sferturile de finală de la Wuhan, fază în care a fost eliminat și Mark Allen.

Reclamă

”Lyu a jucat foarte bine. Nu a ratat foarte multe lovituri, a avut un joc de siguranță bun și a introdus bile când se afla sub presiune. Aș fi putut și eu juca mai bine, dar nu am greșit foarte mult”, a mai spus Ronnie.

Champion of Champions, în direct în AntenaPLAY

Champion of Champions va fi în direct în AntenaPLAY, în perioada 13 – 19 noiembrie. La startul competiţiei vor lua parte nume mari, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Shaun Murphy sau Mark Allen.

O’Sullivan este campionul din 2022 al turneului, pe care l-a câştigat după o finală cu Judd Trump (10-6). Întrecerea este una invitaţională, fără puncte, şi are premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 de lire sterline merg către câştigător.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și