Închide meniul
VIDEO

Ronnie O’Sullivan l-a îmbrățișat la finalul meciului pe Hossein Vafaei, cel care l-a atacat la Campionatul Mondial. Ce i-a spus englezul

Dan Roșu Publicat: 22 aprilie 2023, 21:06

Reclamă
Ronnie OSullivan l-a îmbrățișat la finalul meciului pe Hossein Vafaei, cel care l-a atacat la Campionatul Mondial. Ce i-a spus englezul

Ronnie O'Sullivan l-a îmbrățișat la finalul meciului pe Hossein Vafaei

Ronnie O'Sullivan l-a îmbrățișat pe Hossein Vafaei / Profimedia Images

Ronnie O’Sullivan l-a îmbrățișat pe Hossein Vafaei la finalul meciului de la Campionatul Mondial. ”Racheta” a lăsat deoparte declarațiile acide pe care iranianul le făcuse la adresa lui și a oferit momente superbe la Crucible.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie a încheiat meciul cu un break de 116 puncte și s-a calificat pentru a 21-a oară în sferturile de finală ale Mondialului. După ce l-a salutat pe arbitrul partidei, el s-a îndreptat spre cel pe care l-a învins cu un sever 13-2.

Ronnie O’Sullivan l-a îmbrățișat la finalul meciului pe Hossein Vafaei

Septuplul campion mondial l-a îmbrățișat pe jucătorul care nu-l menajase înainte de partidă. Cei doi au stat apoi de vorbă mai multe zeci de secunde, iar iranianul a zâmbit pe tot parcursul discuției, fiind parcă fericit că s-a împăcat cu idolul său.

La finalul partidei, Ronnie a explicat de ce nu a pus la suflet vorbele lui Vafaei. Englezul de 47 de ani și-a adus aminte de un moment pe care îl regretă și acum: în 2002, înainte de meciul din semifinalele de la Mondial cu Stephen Hendry, O’Sullivan spunea că ”îl va trimite pe scoțian înapoi la viața lui tristă”. Hendry îl învingea cu 17-13 și pierdea apoi în fața lui Peter Ebdon, în decisiv. Era și ultima lui finală la Crucible.

”Am făcut același lucru cu Stephen și regret și acum. Am fost împins de altcineva să spun acele lucruri. Apoi, m-am gândit de ce am făcut asta. Stephen nu a vorbit cu mine timp de doi ani. Fusese eroul meu, de ce am ales să nu îl respect pe eroul meu? Doi ani mai târziu, mi-am cerut scuze și el a spus că a trecut peste moment. Am fost din nou prieteni.

Reclamă

Nu există resentimente pentru mine. Îl iubesc pe Hossein. Este un băiat bun și un jucător genial. A avut probleme cu viza și mi-a părut rău să știu că trece prin asemenea momente. Dar el merge mai departe și va fi mai puternic după asta. Este încă tânăr și sunt sigur că poate ajunge un jucător de top 16”, a spus Ronnie.

Reacția lui Hossein Vafaei, după eșecul cu Ronnie O`Sullivan

De cealaltă parte, singurul iranian din istorie care a jucat la Crucible a vorbit despre jocul pe care l-a pierdut fără drept de apel. El a explicat și de ce a ales să spargă în forță în al doilea frame. Același lucru făcuse și Ronnie împotriva lui, la Mastersul german din 2021.

Reclamă 4 / 0/3

”A jucat fantastic, am pierdut în fața celui mai bun din istorie. Nimeni nu poate juca mai bine decât el. Mi-am primit lecția și voi face și eu asta, în viitor, cu alți jucători. Trebuie să învăț de la cineva. Nu a existat presiune, nu am avut emoții.

Toată lumea știe ce s-a întâmplat în trecut și nu mi-a plăcut deloc acel lucru. Toată lumea are o viață grea și nu avem nevoie să ne facem și între noi probleme. Asta era în mintea mea. Nu regret ce am zis. A fost drăguț pentru oameni, peste tot unde te uitai, snookerul a apărut la știri. Fără minte, snookerul ar fi plictisitor.

E bine să ai caracter, lumea devine mai interesată de snooker. Mi-am luat de pe inimă ce aveam. I-am răspuns și nu mai am motive să spun lucruri rele despre el. Și-a dat și el seama și mi-a spus ”hai să fim prieteni!”. Sper că va câștiga trofeul, pentru că este foarte bun. Anul acesta am pierdut în fața celui mai bun din istorie. Anul viitor voi reveni mai puternic”, a spus Vafaei, citat de wst.tv.

Ronnie O`Sullivan vs Luca Brecel, în sferturile de la Campionatul Mondial

În sferturile de finală de la Campionatul Mondial, Ronnie O`Sullivan îl va întâlni pe Luca Brecel. Belgianul a reușit una dintre surprizele turneului și l-a eliminat pe triplul campion mondial, Mark Williams, cu 13-11.

Cea mai mare surpriză de la Sheffield a fost eșecul lui Neil Robertson, care a fost eliminat de Jones Jak, cu un convingător 13-7. Și Shaun Murphy a pierdut în fața lui Si Jiahui.  În faza sferturilor a mai ajuns și Mark Allen, care l-a bătut pe Stuart Bingham, cu un usturător 13-4.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și