Închide meniul
VIDEO

Ronnie O’Sullivan l-a ignorat pe Hossein Vafaei, înainte de meciul de la Campionatul Mondial. Cum a putut să îl sfideze iranianul în al doilea frame

Dan Roșu Publicat: 21 aprilie 2023, 18:19

Reclamă
Ronnie OSullivan l-a ignorat pe Hossein Vafaei, înainte de meciul de la Campionatul Mondial. Cum a putut să îl sfideze iranianul în al doilea frame

Ronnie O`Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023

Profimedia Images

Ronnie O’Sullivan l-a ignorat pe Hossein Vafaei, înainte de meciul din turul 2 de la Campionatul Mondial. Iranianul l-a criticat dur pe cel poreclit „Racheta”, atunci când a aflat că îl va întâlni la Crucible.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de joc, Vafaei a părut că aşteaptă mai multe secunde salutul cu fostul său idol. Ronnie s-a pregătit mai mult decât de obicei pentru debutul jocului şi abia apoi cei doi au bătut pumnul.

Ronnie O’Sullivan l-a ignorat pe Hossein Vafaei

Acesta a fost felul în care Ronnie O’Sullivan a ales să îl „pedepsească” pe cel care spunea despre englez că „este un om drăguţ doar atunci când doarme”. Ronnie vrea să răzbune vorbele lui Hossein, dar şi eşecul cu 5-0 din ultima întâlnire directă.

Vafaei a răspuns cu o alegere rar întâlnită de a sparge în al doilea frame. El a lovit puternic mănunchiul de bile roşii pe care le-a împrăştiat pe masă, pentru a-l sfida pe cel mai bun jucător al lumii. Ronnie a profitat şi a câştigat şi al doilea joc.

Reclamă

Mark Williams l-a criticat dur pe Hossein Vafaei, după atacul asupra lui Ronnie O’Sullivan

Vafaei a spus mai multe lucruri considerate nepotrivite despre Ronnie, pe care îl consideră un om drăguţ „doar când doarme”. Mark Williams a fost unul dintre cei care l-au criticat pe iranian.

„Cu mult timp în urmă şi eu am simţit o lipsă de respect de la Ronnie când a introdus bilele colorate. A ţinut o mână în buzunar când a introdus cinci bile. A jucat două lovituri cu mâna stângă. Nu mă mai deranjează aşa ceva. M-a deranjat două minute.

Reclamă 4 / 0/3

Dar de ce ai vrea să trezeşti bestia? Dacă eram Hossein, probabil tăceam din gură decât să zic lucruri care să-l enerveze. Va dori doar să te bată şi mai rău. Am învăţat de-a lungul anilor că e bine să ţii gura închisă.

Probabil că şi eu am enervat adversari în circuit de-a lungul timpului, chiar şi arbitri. Depinde de Hossein ce vrea să facă. Eu nu voi spune ceva de Luca Brecel înainte de meci. Voi încerca să vorbesc la masa de joc”, a spus triplul campion mondial, citat de express.co.uk.

Hossein Vafaei l-a atacat pe Ronnie

Chiar dacă Ronnie conduce la directe cu 2-1, iranianul l-a învins cu 5-0, la Mastersul German din 2022, un rezultat răsunător în cariera lui. Înainte de meci, l-a atacat pe englez.

„Trebuie să joc la fel și să repet o astfel de performanță, ca să le arăt oamenilor valoarea mea și să-i închid gura lui Ronnie O’Sullivan. Să le arăt de ce sunt în stare. Acesta este doar începutul.

Cel mai bun joc al meu nu a ieșit încă la iveală. Dacă jocul meu „A” va apărea, cu siguranță voi face ceva daune. Eram tăcut și îl respectam. Dar am văzut interviurile lui. Ăsta e el. Este o persoană drăguță când doarme. Nu mai e eroul meu”, a spus iranianul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și