Închide meniul
VIDEO

Stan Moody, în turul 2 al calificărilor pentru Campionatul Mondial. ”Puștiul minune” de 16 ani a reușit un break de peste 100 de puncte

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2023, 9:51

Reclamă

Stan Moody a acces în turul 2 al calificărilor pentru Campionatul Mondial. Puștiul de 16 ani care a uimit lumea snookerului l-a bătut în primul tur pe Andres Petrov, cu 10-7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moody a demonstrat astfel că se poate obișnui cu meciurile mai lungi, cu un format primul la 19. El a condus cu 5-3 după prima sesiune, ajunând apoi la 9-5. Chiar dacă a pierdut apoi două frame-uri consecutive, Stan a reușit să închidă meciul.

Stan Moody, în turul 2 al calificărilor pentru Campionatul Mondial

Campionul mondial de juniori a reușit în victoria sa un break de peste 100 de puncte, dar și cinci de peste 50 de puncte. În turul secund, el se va duela cu Zhang Anda, ocupantul locului 68 mondial.

Pentru a-și îndeplini visul de a ajunge pe tabloul principal de la Crucible, Stan Moody mai are de trecut încă trei meciuri.

Reclamă

 

Stan Moody, lăudat de Ronnie O`Sullivan

Campionul mondial en-titre, Ronnie O`Sullivan, a avut numai cuvinte de laudă pentru Moody, considerat copilul minune din Halifax. ”Racheta” l-a bătut pe Stan la Campionatul Mondial de 6 bile roșii, cu 5-2, dar a fost impresionat de nivelul arătat de adversarul său.

”Stan va ajunge foarte bun. Este calm și acesta e întotdeauna un semn. Dacă sunt vulnerabili la masa de joc te întrebi dacă vor putea face față presiunii. Dar el a arătat foarte relaxat la masă. Are nevoie doar de ceva experiență. Va câștiga turnee cu siguranță”, a spus septuplul campion mondial, citat de eurosport.com.

Reclamă 4 / 0/3

Au început calificările pentru Campionatul Mondial

Calificările pentru tabloul principal de la Crucible se dispută în perioada 3-12 aprilie, în Institutul Englez al Sportului din Sheffield. Duelurile vor avea loc pe opt mese.

Toate meciurile din calificări se joacă după formatul primul la 10 și se desfășoară în două sesiuni. Orele de începere zilnice sunt 12:00, 16:30 și 21:00.

De notat e faptul că jucătorii de la locul 81 mondial în jos intră în concurs din primul tur, cei clasați între locurile 49 și 80, din turul secund, iar cei aflați între pozițiile 17 – 48 apar în calificări în runda a treia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și