Închide meniul

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out

Publicat: 26 aprilie 2024, 0:10

Reclamă
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker

Campionatul Mondial de snooker - Profimedia Images

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker a fost stabilit după ce am aflat şi ultimul jucător care a trecut de primul tur. John Higgins l-a învins pe Jamie Jones, cu 10-6, şi a ajuns între primii 16 jucători ai competiţiei de la Crucible.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo nu au ajuns însă nume mari ale snookerului. Campionul en-titre Luca Brecel, finalistul din 2023, Mark Selby, Mark Williams, Zhang Anda, Ding Junhui sau Barry Hawkins.

Practic, jumătate dintre capii de serie au fost elinaţi, Luca Brecel, Mark Selby, Mark Williams, Ding Junhui, Ali Carter, Gary Wilson, Zhang Anda şi Barry Hawkins. Singurii ani în care s-a mai întâmplat aşa ceva au fost 1980, 1992 şi 2012.

Cea mai clară victorie a fost obţinută de Ronnie O’Sullivan, care a trecut de Jackson Page, cu 10-1. La polul opus, patru meciuri au avut nevoie de meci decisiv, Brecel – Gilbert, Milkins – Pang, Jiahui – Williams şi Ding – Lisovski.

Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker

Ronnie O’Sullivan, înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible”

Ronnie O’Sullivan a oferit o serie de declaraţii acide înainte de Campionatul Mondial din acest an, ce are loc în perioada 20 aprilie – 6 mai, la Sheffield.

Reclamă

Cea mai importantă competiţie a snooker-ului se dispută la Crucible din 1977, dar cel considerat cel mai bun jucător din istorie ar vrea să o mute din Marea Britanie şi propune două variante: China şi Arabia Saudită.

„Nu îmi place Crucible. Cred că ar fi o decizie înţeleaptă să mute Campionatul Mondial de la Sheffield. Să avem în continuare un turneu aici? Da, de ce nu? Dar nu campionatul mondial care se întinde pe 17 zile.

Este un circ uriaş şi ai nevoie de mult spaţiu. Cred că Arabia Saudită ar fi foarte bună. Au multe resurse şi cred că s-ar descurca foarte bine. Dacă ar fi să-l ducem în China, clar că ar trebui să fie în Shanghai, sau într-un alt oraş mare, precum Shenzhen sau Guangzhou.

Reclamă 4 / 0/3

Vom avea parte de maşini personale, mâncarea va fi acolo. Hotelurile vor fi foarte frumoase. Se va plăti pentru totul, iar premiile pentru turneu vor fi astronomice. Nu ai nevoie de o arenă de 10 stele, dar restul trebuie să fie foarte bine”, a spus jucătorul de 48 de ani, citat de The Sun.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și