Închide meniul
VIDEO

Judd Trump – Barry Hawkins 6-3. Judd s-a calificat în finala Champion of Champions 2023. Competiţia e în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2023, 0:05 / Actualizat: 18 noiembrie 2023, 10:49

Judd Trump – Barry Hawkins 6-3. Judd s-a calificat în finala Champion of Champions 2023. Competiţia e în AntenaPLAY

Judd Trump - Barry Hawkins 6-3 şi s-a calificat în finala Champion of Champions 2023. Competiţia e în AntenaPLAY

Profimedia

Judd Trump l-a învins pe Barry Hawkins cu 6-3 şi s-a calificat în finala Champion of Champions 2023. Trump va lupta pentru marele trofeu cu învingătorul dintre John Higgins și Mark Allen. Partida va fi sâmbătă, de la 21:00, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Judd Trump a avut un start de meci fabulos. A câştigat primele 5 frame-uri şi se părea că va câştiga lejer semifinala. Barry Hawkins nu a cedat uşor şi a câştigat următoarele 3 jocuri. Până la urmă, Trump a închis meciul după 9 jocuri.

Judd Trump s-a calificat în finala Champion of Champions 2023, după 6-3 cu Barry Hawkins

Update 00:10: Judd Trump – Barry Hawkins 6-3. Victorie pentru Judd Trump, care se va lupta în finală cu învingătorul dintre John Higgins şi Mark Allen.

Update 23:45: Revenire fantastică a lui Barry Hawkins! A câştigat 3 jocuri la rând, iar Trump conduce cu 5-3.

Update 23:18: Barry Hawkins a spart gheaţa şi a câştigat primul joc din semifinala cu Judd Trump.

Reclamă

Update 23:10: Trump continuă să joace perfect şi conduce cu 5-0, după un break de 99 de puncte.

Update 22:34: Judd Trump conduce cu 4-0 şi este la două frame-uri de victorie şi de calificarea în finală. Evoluţie entuziasmantă în semifinala cu Barry Hawkins.

Update 22:15: Judd Trump – Barry Hawkins 3-0. Trump joacă perfect şi îl conduce cu 3-0 pe Hawkins.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:45: Judd Trump – Barry Hawkins 1-0. Trump a câştigat primul frame, după ce Hawkins a greşit o lovitură într-o poziţie în care se afla în snooker.

Judd Trump – Barry Hawkins și John Higgins – Mark Allen sunt cele două semifinale, care se vor disputa după formatul primul la 6 jocuri câștigate, live în AntenaPLAY.

Prima semifinală se va juca azi, între Trump și Hawkins. Cei doi s-au mai întâlnit până acum de nu mai puțin de 31 de ori, iar Judd Trump e la conducere la acest capitol (17-14).

Sâmbătă, tot de la ora 21:00, vom avea duelul dintre John Higgins și Mark Allen, al 24-lea dintre cei doi. Nord-irlandezul are 12-11 la directe, în fața scoțianului care a ajuns pentru a treia oară în 2023 într-o semifinală.

Semifinalele se vor disputa după sistemul cel mai bun din 11 meciuri, iar finala se va juca după sistemul primul la 10.

Turneul invitațional e dotat cu premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 ajung în conturile învingătorului. Finalistul va câștiga 60.000 de lire sterline, în timp ce semifinaliștii pun mâna pe 30.000 de lire sterline.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și