Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 17 mai 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2023, 17:25 / Actualizat: 21 mai 2023, 20:11

Reclamă

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 17 mai

Alexandra Tudor prezintă cele mai importante ştiri sportive ale zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 17 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB anunţă că este gata pentru „finala” Ligii 1, cu Farul. Gigi Becali şi-a făcut deja planul pentru perioada de mercato, în cazul în care echipa lui câştigă titlul după o pauză de opt ani.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 17 mai 2023

1. Becali anunță transferuri de top

Gigi Becali are o listă cu șase transferuri de top, dacă FCSB ia titlul! Patronul roș-albaștrilor își face un dream-team pentru visul suprem, Liga Campionilor!

2. Traseu accesibil pentru FCSB în Ligă

Reclamă

FCSB va fi cap de serie în primul tur preliminar din Liga Campionilor! Dacă vor lua titlul, roș-albaștrii s-ar putea duela cu adversari de top abia în turul trei, când le-ar putea ieși în cale Sparta Praga sau AEK Atena.

3. Dinamo își așteaptă noua casă

Tot pe AS.ro afli că ministrul Lucian Bode a prezentat macheta noului stadion Dinamo. Arena din Ștefan cel Mare ar urma să fie una de lux, și va avea muzeu, hotel, restaurant și chiar heliport.

Reclamă 4 / 0/3

4. Inzaghi rămâne la Inter

Simone Inzaghi va rămâne la Inter și sezonul viitor. Patronul chinez al clubului a făcut anunțul, după ce nerazzurrii s-au calificat în finala Ligii Campionilor.

5. Bonucci se retrage

Leonardo Bonucci și-a anunțat retragerea din fotbal! Fundașul celor de la Juventus a mărturisit că va pune ghetele în cui la sfârșitul sezonului viitor.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și