Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 18 aprilie 2023

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 17:28 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 20:11

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 18 aprilie

Alexandra Tudor îţi prezintă cele mai bune ştiri sportive ale zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 18 aprilie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update – 18 aprilie 2023

1. Coman, comparat cu Messi

Gigi Becali este la picioarele lui Florinel Coman, după golul marcat cu Farul. „E cum era Messi la Barcelona. Intră şi rezolvă meciul. E prea bun”, a spus patronul de la FCSB despre „perla sa”.

2. Luptă până la capăt

Reclamă

Simona Halep va lupta din răsputeri să îşi dovedească nevinovăţia în scandalul de dopaj, a dat asigurări tatăl ei. „Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe!”, a spus Stere Halep, care a anunţat că fiica sa va fi audiată pe 30 aprilie.

3. Becali nu se mai bagă

Elias Charalambous l-a făcut pe Gigi Becali să anunţe că nu se mai bagă la echipă, după ce l-învins pe Hagi. „Păi, ce, sunt nebun?! Doar dacă se strâmbă căruţa mă mai bag”, a spus patronul de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

4. Scandal la snooker

Tot pe AS.ro vezi imaginile incredibile de la Campionatul Mondial de snooker. Un protestatar s-a urcat pe masa unde jucau Robert Milkins şi Joe Perry şi a împrăştiat o pudră de culoare portocalie.

5. Victorie uriaşă pentru Szocs

Bernadette Szocs a avut încă un rezultat răsunător. Bernie s-a calificat în optimile de la WTT Champions Macao, după ce a bătut-o pe ocupanta locului 5 mondial, Chen Xingtong.
Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și