Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 2 mai

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 16:37

AntenaSport Update 2 mai

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile zilei

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 2 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este gata să plece la FCSB chiar şi dacă va câştiga titlul. Poartă negocieri pentru vânzarea clubului şi a anunţat că a mărit preţul. Acceptă 25 de milioane de euro numai dacă roş-albaştrii nu vor termina sezonul pe primul loc.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 2 mai

1. Licitația lui Gigi Becali

Becali cere 40 de milioane pe FCSB, dacă echipa din Berceni va câștiga titlul în Liga 1. Patronul vrea să se împace și cu Răzvan Burleanu. ”Mă duc să mă văd cu el”, anunță Gigi.

2. Chereji vs Cordoba

Reclamă

James Chereji se bate cu argentinianul Cordoba, la iFight „Mondial în țara mea”, vineri, de la 20.00, exclusiv pe Antenaplay. Flavius Biea luptă pentru centură cu „Pitbullul” Velasco, de la 22:30, pe Antena 1.

3. Lucescu a fost operat

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev a suferit o intervenţie chirurgicală pentru coxartroză. Operaţia a avut succes, au anunțat ucrainenii.

Reclamă 4 / 0/3

4. Dugandzic, performanţă extraordinară

Marko Dugandzic a reuşit o performanţă extraordinară. A devenit jucătorul giuleştenilor cu cele mai multe goluri într-un sezon de la Revoluţie încoace. Atacantul a ajuns la cota 19 și l-a depășit pe Șumudică.

5. Djokovic, la US Open

Novak Djokovic are drept de joc la US Open! Americanii au renunțat la legea care îi obliga pe călătorii din străinătate să fie vaccinați anti-Covid.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și