Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 24 ianuarie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2023, 17:12

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update - 24 ianuarie

Captură AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 24 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti toate detaliile legate de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux, sau deciziile luate de Gigi Becali după victoria cu Hermannstadt, 1-0. Pe de altă parte, afli că Mbappe a intrat în istoria lui PSG, după un meci transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 24 ianuarie

1. Lovitura lui Hagi

Gică Hagi a dat lovitura. „Regele” îl vinde pe două milioane de euro pe Alexi Pitu, la Bordeaux. Jucătorul semnează pe 4 ani şi jumătate. Negocierile s-au terminat la 4 dimineaţa.

2. Kylian Mbappe, în istoria lui PSG

Reclamă

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG, în direct în AntenaPLAY. Atacantul a devenit primul jucător al campioanei care înscrie 5 goluri într-un meci. A făcut-o într-un duel de Cupa Franţei, împotriva unei echipe de amatori.

3. Compagno e OUT

Tot de pe AS.ro, afli că Gigi Becali îl scoate din primul 11 de la FCSB pe Andrea Compagno. Billel Omrani îi ia locul, după golul marcat în victoria cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

4. Moruţan, la Pisa

Pisa vrea să-l cumpere pe Olimpiu Moruţan de la Galatasaray! Anunţul a fost făcut de Giovanni Becali, care susţine că italienii pun în joc suma de 3,5 milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

5. In english, please!

Georgina Rodriguez a fost criticată pe internet după un interviu acordat în limba engleză. Iubita lui Cristiano s-a chinuit vizibil să ducă la bun sfârşit un discurs.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Recomandări
  • Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update
  • Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 ianuarie

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham Vezi toate știrile
Citește și