Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 4 aprilie 2023

Publicat: 4 aprilie 2023, 18:14 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 22:56

Reclamă

Alexandra Tudor, la AntenaSport Update 4 aprilie

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 4 aprilie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update – 4 aprilie 2023

1. Valentin Creţu e OUT

Valentin Creţu nu mai prinde echipa la FCSB! Anunţul a fost făcut de Becali, după meciul cu Sepsi. „Nu mai atinge iarba”, a spus patronul roş-albaştrilor.

2. Ilie Haralamb, la FCSB

Reclamă

Gigi Becali i-a găsit poreclă lui Elias Charalambous. „Ilie Haralamb, că eu așa îi spun”, susţine omul de afaceri. „Sunt numele bunicilor mei”, a mai spus Gigi.

3. Oferte pentru Mazilu

Tot de pe AS.ro, afli că Gică Popescu aşteaptă ofertele pentru Mazilu. Puştiul Farului e cotat la 400.000 de euro şi a marcat cinci goluri în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Messi pleacă de la PSG

4. Lionel Messi şi PSG sunt la un pas de despărţire. Anunţul e făcut de L`Equipe. Starul argentinian are şanse mari să revină la marea iubire, Barcelona.

5. Muguruza se retrage temporar

Garbine Muguruza a anunţat că se retrage, temporar, din circuitul WTA. Fostul lider mondial ratează sezoanele de zgură şi iarbă. „Petrec timp cu familia”, a declarat Muguruza.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și