Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 4 mai 2023

Antena Sport Publicat: 4 mai 2023, 17:08 / Actualizat: 5 mai 2023, 17:49

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 4 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, afli următoarea destinaţie a lui Lionel Messi, dar şi ce transfer a ratat Gigi Becali, la FCSB. Tot pe As.ro, vezi şi ce şansă mare are Ianis Hagi să revină în primul 11 al lui Rangers.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 4 mai 2023

1. Şansa lui Ianis Hagi

Ianis Hagi primeşte o şansă uriaşă la Glasgow Rangers! El va putea reintra în primul 11, după accidentarea unui coleg. Ianis a evoluat doar 109 minute după revenire.

2. Transfer ratat

Reclamă

Valeriu Iftime a anunţat care a fost cel mai mare transfer ratat. Becali i-a oferit 700.000 de euro pentru Chindriş şi patronul de la Botoşani l-a refuzat. Fundaşul a ajuns în Portugalia, pentru 200.000 de euro.

3. Messi pleacă la Barcelona

Tot de pe AS.ro, afli că Lionel Messi pleacă de la PSG, dar nu la arabi. Messi revine la Barcelona şi abia după încă un an poate pune mâna pe sutele de milioane oferite de Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

4. Hagi, mutare-surpriză

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor. Nicolae Carnat vine sub comanda lui Hagi, după ce nu a fost păstrat de Petrescu şi Mutu.

5. Moruţan e în top

Olimpiu Moruţan e în topul celor mai buni pasatori decisivi din Serie B. Românul are 7 assist-uri şi e pe locul 3. Moruţan e dorit în Serie A, de Torino şi Salernitana.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și