Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 5 mai 2023

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 mai 2023, 17:21 / Actualizat: 19 mai 2023, 12:11

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 5 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli ce s-a întâmplat după ce fanii lui Napoli au sărbătorit cucerirea titlului în Italia şi că Flavius Biea luptă pentru titlul mondial. Tot pe AS.ro vezi cum a fost lăudat Răzvan Marin în Italia şi cine e, de fapt, antrenorul FCSB. Tot pe AS.ro afli şi ce ofertă a refuzat Lionel Messi.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update – 5 mai 2023

1. Napoli a cucerit titlul în Italia!

Napoli a cucerit titlul de campioană în Italia, după remiza cu Udinese, 1-1. Fanii au sărbătorit în stradă câștigarea primului campionat după 33 de ani. Din nefericire, au fost şi incidente în timpul sărbătorii. O persoană a murit şi alte 200 au fost rănite.

2. Flavius Biea luptă pentru titlul mondial!

Reclamă

Flavius Biea luptă în această seară pentru centura IBA. Biea se va lupta cu argentinianul Juan Velasco. Meciul, care face parte din gala iFight „Mondial în țara mea”, va fi transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

3. Răzvan Marin, remarcat în Serie A

Tot de pe AS.ro afli că Răzvan Marin a fost lăudat de presa din Italia, după evoluția din ultima etapă. Mijlocaşul român a oferit două pase de gol în victoria lui Empoli, 3-1, cu Bologna.

Reclamă 4 / 0/3

4. Gigi Becali a dezvăluit cine e antrenorul FCSB

Gigi Becali a negat existenţa unui conflict între Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Patronul FCSB a precizat că cipriotul adus după plecarea lui Leo Strizu s-a impus ca antrenor principal al ,,roş-albaştrilor”.

5. Lionel Messi renunţă la o avere!

Lionel Messi vrea să joace sezonul viitor la Barcelona, chiar dacă arabii îi oferă o mulţime de bani. Barcelona i-a propus lui Messi un salariu de 10 milioane de euro, cu mult sub cele 400 de milioane oferite de Al-Hilal. Chiar şi aşa, Messi e gata să semneze contractul. Singura condiţie este ca acesta să fie aprobat de Federaţia spaniolă.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și