Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 9 martie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2023, 18:19 / Actualizat: 17 martie 2023, 21:40

Alexandra Tudor Îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 9 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu este gata să ducă naţionala României la Campionatul European. Se grăbeşte să ajungă sub comanda lui Edi Iordănescu înainte de startul noii campanii de calificare. Preşedintele FRF a oferit ultimele detalii. Pe site-ul nostru găsiţi şi toate reacţiile după eliminarea lui PSG din optimile de finală ale UEFA Champions League.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update – 9 martie

1. Nicolae Stanciu va avea un program special înaintea debutului României în preliminariile EURO 2024. „Vine mai devreme la Bucureşti” a anunţat Răzvan Burleanu. Andorra – România va fi, pe 25 martie, în direct şi în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY.

2. Kylian Mbappe a avut prima reacţie după ce PSG a fost eliminată, de Bayern, din optimile Champions League. A vorbit despre viitorul său la Paris. Thomas Muller a lansat o ironie la adresa lui Messi: „Ronaldo era marea noastră problemă

3. Tot pe AS.ro vezi şi ce dezvăluri controversate a mai făcut Leo Strizu. „Dacă FCSB ar avea şi lider, nu i-ar mai trebui nici antrenor!„. E în scandal cu Mihai Stoica.

Reclamă

4. Victor Angelescu a lansat un atac neaşteptat la adresa lui Gică Hagi, chiar înainte de Farul – Rapid. Acţionarul giuleştenilor nu s-a mai abţinut. „Avem un VAR second-hand, care funcționează perfect pentru ei!

5. Invitată la emisiunea AS.ro LIVE, Ramona Farcău a comentat înfrângerea umilitoare suferită de naţionala de handbal masculin a României cu Insulele Feroe. Fosta tricoloră a identificat marea problemă: „Nu putem să avem pretenţii!”

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și