Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 decembrie 2023

Publicat: 11 decembrie 2023, 17:24 / Actualizat: 14 decembrie 2023, 15:37

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei 11 decembrie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, ele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 decembrie 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali acuză arbitrajul după derby-ul cu CFR Cluj, iar naţionala lui Edi Iordănescu a anunţat cu cine va juca primul amical din 2024.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 11 decembrie 2023

1. BECALI ACUZĂ ARBITRAJUL

Gici Becali a luat foc după ce Sebastian Colţescu a anulat golul fabulos al lui Florinel Coman din derby-ul cu CFR Cluj. „Am fost furaţi”, a spus patronul de la FCSB.

2. SECRETUL LUI DAVID

Reclamă

David Popovici a dezvăluit secretul revenirii de poveste în ultimii 25 de metri ai finalei de la 100 de metri liber. „Întotdeauna am fost mai bun în a doua jumătate a cursei„, a spus românul, după ce a câştigat medalia de bronz.

3. AMICAL ÎNAINTE DE EURO

Tot pe AS.ro LIVE afli care este primul amical pe care naţionala României îl va juca după ce s-a calificat la EURO 2024. Meciul va avea loc pe 22 martie, pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

4. ALEGERILE LUI KARIM

Karim Benzema a surprins pe toată lumea când a făcut echipa ideală. Cristiano Ronaldo şi Messi nu au avut loc de Zidane, Ronaldinho şi de brazilianul Ronaldo.

5. DORIT ÎN SERIE A

Andrei Raţiu e aproape de a prinde transferul vieţii. Fundaşul naţionalei României poate ajunge în Serie A, la Fiorentina, fosta echipă a lui Adrian Mutu şi Ianis Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și