Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 decembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2022, 16:31 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 21:50

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 13 decembrie

AntenaSport Update / AS.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 13 decembrie 2022

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 13 decembrie 2022

1. Robert Glinţă a ratat calificarea în semifinalele probei de 100 de metri spate, în exclusivitate pe AntenaPLAY. Andrei Anghel nu a reuşit nici el o performanţă mai bună, la 50 de metri fluture.

2. Tot pe AS.ro, vezi cum Loredana Toma a scris istorie şi a stabilit un nou record mondial la Campionatele Mondiale de haltere. Sportiva din România a cucerit două medalii de aur, la stilul smuls şi la total.

3. Dumitru Dragomir a avut un discurs fabulos despre antrenorul în acte al lui Gigi Becali, Leo Strizu. „E de felicitat pentru faptul că nu minte”, susţine fostul şef de la Ligă.

Reclamă

4. Jose Mourinho poate deveni noul selecţioner al Portugaliei. The Special One a fost deja contactat de federaţie. Despărţirea de Fernando Santos este iminentă.

5. Ronaldo şi-a ales favorita la câştigarea Cupei Mondiale. „Dinţosul” merge pe mâna Franţei lui Kylian Mbappe, pentru al doilea trofeu suprem consecutiv.

Cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și