Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 ianuarie 2023

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2023, 16:18 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 20:53

Cele mai importante știri ale zilei, prezentate la AntenaSport Update

AntenaSport Update / as.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 13 ianuarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la AntenaSport Update.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 13 ianuarie 2023

1.Final de telenovelă în cazul lui Deian Sorescu! Ioan Becali a anunțat că FCSB s-a înțeles cu polonezii de la Rakow. Fostul dinamovist este așteptat să semneze cu echipa lui Gigi Becali.

2. Victor Angelescu i-a dat replica lui Marius Șumudică. „Șumi” vrea ka Rapid să se bată la titlu încă din acest sezon, dar acționarul giuleștenilor îl temperează. „Obiectivul este să intrăm în play-off”, a declarat Angelescu, pentru Antena Sport.

3. Ion Țiriac și-a mai cumpărat două mașini. Miliardarul și-a prezentat noile „bijuterii” din colecția sa de lux și este foarte mândru de ele. „Sunt poreclite lebedele albe. Și Ceaușeascu a avut una”, a spus omul de afaceri.

Reclamă

4. Un om de afaceri a cumpărat cel mai scump bilet din istorie. Acesta a scos din conturi peste 2,5 milioane de dolari ca să meargă în vestiar cu Messi și Ronaldo, în amicalul de lux din Arabia Saudită.

5. Laurențiu Reghecampf s-a enervat teribil în cantonamentul din Antalya. Antrenorul lui Neftchi Baku n-are la dispoziție lotul complet, din cauza accidentărilor. „Este furios!”, au anunțat azerii.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și