Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 octombrie 2023

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 16:41 / Actualizat: 19 decembrie 2023, 16:38

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 19 octombrie 2023 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin nu se grăbeşte să schimbe echipa. Fundaşul naţionalei României rămâne în Serie A cel puţin până la finalul sezonului. Agentul lui, Florin Manea, a anunţat ce urmează pentru jucătorul în vârstă de 21 de ani.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 19 octombrie 2023

1. Radu Drăguşin este în negocieri avansate pentru a-şi prelungi contractul cu Genoa. La vară ar putea da marea lovitură a carierei. „Confirm că îl urmăresc echipe din Premier League„, a declarat impresarul lui.

2. Gică Hagi e sigur că Budescu va da recital la reluarea campionatului. Asigură că nu îi face toate poftele lui „Budi”: „Grătare nu am făcut, și le face acasă”

3. Pe as.ro vezi şi dezvăluirile fără precedent ale lui Dorin Goian. „Şi eu am pariat! Aveam colegi care puneau cotele pe tablă!”, a recunoscut fostul fundaş al Stelei.

Reclamă

4. Neymar a primit un verdict teribil de la medici. A suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi va fi operat. Starul brazilian le-a transmis fanilor un mesaj tulburător.

5. Holger Rune va fi antrenat de Boris Becker. Danezul nu s-a ferit şi l-a „taxat” pe Patrick Mouratoglou, cel cu care a colaborat până la US Open.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și