Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 ianuarie 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 16:30 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 19:59

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update!

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 23 ianuarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ce a declarat Gigi Becali după victoria FCSB-ului cu 4-0 cu UTA. Tot pe AS.ro citeşti detalii despre ultimul transfer al Rapidului şi ce sfaturi îi dă Cîrjan lui Drăguşin, care s-a transferat recent în Anglia, la Tottenham.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 23 ianuarie 2024

1. Becali vrea în Liga Campionilor

Becali jubilează după victoria cu 4-0 a FCSB-ului cu UTA. E convins că echipa lui nu mai poate rata titlul şi e deja cu gândul la Liga Campionilor. „Eu asta vreau”, a spus Becali.

2. Rapid şi-a găsit portar

Reclamă

Rapid s-a înţeles cu Farul pentru Aioani. Şucu va plăti 400.000 de euro pentru portarul lui Gică Hagi. Becali a susţinut că Rapidul îl voia pe Vlad, dar că Şucu nu mai vrea să transfere pe bandă rulantă de la FCSB.

3. Dinamo, un nou transfer

Dinamo a rezolvat cel de al 6-lea transfer al iernii. „Câinii” l-au prezentat oficial pe portarul Dorian Răilean, adus de la Chindia.

Reclamă 4 / 0/3

4. Sfaturi pentru Drăguşin

Tot de pe AS.ro afli ce sfaturi îi dă Cătălin Cîrjan lui Radu Drăguşin. Cîrjan e împrumutat de Arsenal la Rapid şi cunoaşte foarte bine fotbalul din Anglia.

5. „Nole” e de neoprit

Novak Djokovic e în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară în carieră. Djokovic l-a învins în 4 seturi pe americanul Taylor Fritz. „Recunosc că m-am surprins pe mine însumi”, a spus sârbul după victorie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și