Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2024, 17:27

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut o calificare istorică în optimile de finală de la EURO 2024, iar Dan Şucu vrea să aducă la Rapid eroul României de la EURO 2024.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 27 iunie

1. „Generaţia de suflet” a scris istorie

România a scris istorie şi s-a calificat în optimi la EURO 2024. Tricolorii au sărbătorit alături de fani și sunt în fața meciului șoc cu Olanda. 7.000 de bilete vor primi fanii României, dar FRF cere un număr de două ori mai mare de la UEFA.

2. Gigi, mesaj pentru Edi

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali l-a felicitat pe Edi Iordănescu, după calificarea fabuloasă a României. Patronul FCSB-ului este încântat că Florinel Coman a revenit printre titulari: „A mizat pe rugăciunea mea„, a spus Becali.

3. Raţiu, la mare căutare

Pe AS.ro vezi ce echipe de senzație au pus ochii pe Andrei Raţiu. Lăudat de Gigi Becali, fundaşul naţionalei poate prinde transferul carierei, după EURO 2024.

Reclamă

4. Şucu îl vrea pe Niţă

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe „eroul” naţionalei! Florin Niţă negociază cu Rapid şi e gata să o trădeze pe FCSB.

5. Kovacs, în centrul scandalului

Istvan Kovacs a fost criticat dur, după ce a arbitrat meciul dintre Cehia şi Turcia. Românul a arătat un număr record de 19 cartonaşe: „Un îngâmfat”, a răbufnit Tomas Soucek, căpitanul cehilor.

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și