Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 noiembrie 2022

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 noiembrie 2022, 17:20 / Actualizat: 24 aprilie 2023, 20:27

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 30 noiembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai noi informaţii din sport le găsești pe www.as.ro.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 30 noiembrie 2022

1. Leo Strizu a susţinut prima conferinţă de presă după ce s-a înţeles cu Gigi Becali. „Eu sunt un antrenor coleric”, a anunţat noul om de pe banca celor de la FCSB.

2. Cristiano Ronaldo e aproape de Al Nassr. Starul portughez poate câştiga până la 200 de milioane de euro pe an la arabi. Pe doi ani şi jumătate ar urma să semneze Cristiano.

3. Adrian Şut va rămâne la FCSB. Negocierile purtate de Gigi Becali cu turcii de la Trabzonspor au picat. Gigi a cerut 3 milioane, o sumă considerată prea mare de conducerea lui Trabzon.

Reclamă

4. Mihai Stoica regretă plecarea lui Creţu la Craiova. Gigi l-a dat afară şi acum e printre cei mai buni oameni ai lui Rădoi. „Te poate surprinde chiar şi la 30 de ani”, susţine oficialul roş-albaştrilor.

5. Mike Tyson a intervenit în scandalul provocat de Canela Alvarez. Mexicanul l-a ameninţat cu bătaia pe Lionel Messi, dar Iron Mike a avut o replică genială: Va trebui să revin în ring după atâţia ani.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update
  • Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 noiembrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și