Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 31 octombrie 2023

Reclamă

Publicat: 31 octombrie 2023, 17:27 / Actualizat: 15 decembrie 2023, 17:54

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 31 octombrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce ţintă şi-a stabilit Gigi Becali pe piaţa transferurilor.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 31 octombrie 2023

1. Lionel Messi, performanţă „extraterestră”

Lionel Messi a câştigat al 8-lea Balon de Aur şi i-a adus un omagiu lui Diego Maradona: „E pentru tine!”. A avut o reacţie de mare campion şi când a fost întrebat dacă e cel mai bun din istorie. Erling Haaland s-a mulţumit cu Trofeul „Gerd Muller”.

2. Brazilian pentru atacul FCSB-ului

Reclamă

Gigi Becali şi-a stabilit principala ţintă pe piaţa transferurilor. Luis Phelipe, atacantul de 22 de ani al lui Poli Iaşi, este dorit de patronul FCSB. Brazilianul a marcat 3 goluri în Liga 1.

3. Premier League, marele vis

Mama lui Radu Drăguşin a făcut un anunţ despre viitorul fiului său. „Îşi doreşte foarte tare să ajungă în Anglia. E visul lui de mic”, a declarat Svetlana Drăguşin, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

4. Lionel Messi nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo

Tot pe AS.ro vezi ce a spus Lionel Messi despre Cristiano Ronaldo, după ce a primit, din nou, Balonul de Aur. Mesaj spectaculos pe care i l-a transmis portughezului.

5. Tenis spectacol la Cancun

Iga Swiatek şi Coco Gauff au avut un start perfect la Turneul Campioanelor de la Cancun. Competiţia este dotată cu premii în valoare de 9 milioane de dolari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și