Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 septembrie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2023, 18:18 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 18:35

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 septembrie

Captură AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 septembrie 2023 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo, Karim Benzema şi Neymar. A ajuns la un acord cu şeicii de la Damac şi va pleca să semneze după meciurile naţionalei României.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 7 septembrie 2023

1. Nicolae Stanciu lasă China pentru Arabia Saudită. Va semna cu Damac, echipa antrenată de Contra. Va fi prezentat după meciul României cu Kosovo, care va fi marţi, de la 21:45, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

2. Florinel Coman rămâne la FCSB. Grecii anunţă că Răzvan Lucescu renunţă la transferul starului vicecampioanei României. PAOK nu e dispusă să achite clauza de 5 milioane de euro!

3. Tot pe AS.ro vezi imagini spectaculoase de la prezentarea lui Sergio Ramos la Sevilla. „Înainte să mor, vreau să mai câştig un trofeu”, a declarat, cu ochii în lacrimi, fundaşul de 37 de ani.

Reclamă

4. Performanţă uriaşă! Cinci echipaje ale României, prezente la Campionatele Mondiale de Canotaj, au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

5. Lionel Messi nu va fi menajat la naţionala Argentinei. Selecţionerul Scaloni nu ţine cont de preferinţele lui Inter Miami şi anunţă că îl va convoca pe starul care e favorit la câştigarea unui nou Balon de Aur.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și