Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 iunie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 17:37 / Actualizat: 18 iunie 2023, 19:31

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 iunie

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro vezi ce a spus Răzvan Lucescu înainte de Kosovo – România, meci ce va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, 16 iunie, de la 21:45.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 14 iunie 2023

1. KOSOVO – ROMÂNIA (VINERI, 21:45, ANTENA 1)

Răzvan Lucescu crede că România se poate califica la EURO 2024. „Avem şanse, grupa e abordabilă”, a spus fostul selecţioner înainte de Kosovo – România, ce va fi vineri în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. MBAPPE ÎL APĂRĂ PE MESSI

Reclamă

Kylian Mbappe a răbufnit după ce Lionel Messi a plecat după doi ani de la PSG. „Nu a avut parte de respect în Franţa! Vorbim despre cel mai bun jucător din istoria fotbalului”, a spus Mbappe.

3. RADU DRĂGUŞIN E ÎN TOP

Tot pe AS.ro afli că Radu Drăguşin a devenit cel mai bine cotat jucător român, după evoluţiile pe care le-a avut în tricoul celor de la Genoa. 8 milioane de euro e cota de piaţă a fundaşului român.

Reclamă 4 / 0/3

4. BELLINGHAM, PREZENTAT DE REAL

4. Jude Bellingham a fost prezentat oficial de Real Madrid. Starul englez pentru care galacticii au plătit peste 100 de milioane de euro a semnat un contract valabil pe 6 ani.

5. VISUL LUI DAVID POPOVICI

5. David Popovici a dezvăluit care este marea sa dorinţă. „Visez să merg la Jocurile Olimpice și să devin campion olimpic de la zece ani”, a spus campionul român.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:50 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri Vezi toate știrile
Citește și