Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 28 iulie 2023

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2023, 17:41 / Actualizat: 20 octombrie 2023, 16:45

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 28 iulie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial la FCSB. Noua achiziţie a roş-albaştrilor le-a arătat fanilor, alături de Mihai Stoica, tricoul pe care îl va purta la FCSB.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 28 iulie 2023

1. Chiricheş, prezentat la FCSB

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial la FCSB. Fundaşul naţionalei va purta tricoul cu numărul 21 la echipa patronată de Gigi Becali. „Sunt fericit și mândru că m-am întors. Le mulţumesc patronului şi lui MM”, a spus Vlad Chiricheş la prezentarea oficială.

2. Dinamo, datorii uriaşe

Reclamă

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, susţine că roş-albii au datorii de aproape 8 milioane de euro! Aflat în conflict cu acţionarii, el le cere acestora să aducă bani în club. „Dinamo are nevoie de finanțare acum”, a spus Vlad Iacob.

3. Totul pentru finală

Tot de pe AS.ro afli cum se pregăteşte Andrei Anghel pentru o finală de Campionat Mondial. Înotătorul român intră în bazin mâine, după ora 05:00, în seriile de la 50 de metri spate. Cursa lui Andrei Anghel e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

4. A scris istorie

Mollie O’Callaghan a scris istorie la Fukuoka! Australianca de 19 ani a devenit prima înotătoare din istorie care ia aurul şi la 100 şi la 200 de metri liber la Campionatele Mondiale. Mondialele de Înot sunt în continuare în AntenaPLAY.

5. PSG merge până la capăt

PSG merge până la capăt în conflictul cu Kylian Mbappe. Campioana Franţei îl ameninţă pe superstar cu banca de rezerve dacă nu pleacă în această vară. PSG aşteaptă noi oferte pentru Mbappe, după ce starul a refuzat-o deja pe Al-Hilal.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 16:43 SUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda LIVE VIDEO (17:20) în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni Vezi toate știrile
Citește și