Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 noiembrie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2023, 16:36 / Actualizat: 14 decembrie 2023, 16:53

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 noiembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu are linişte înaintea „dublei” cu Israel şi Elveţia. A aflat că nu se poate baza pe un atacant. „A plecat în această dimineață din cantonamentul de la Mogoșoaia”, anunţă FRF.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 14 noiembrie 2023

1. Lovitură pentru Edi Iordănescu înaintea „dublei” decisive pentru calificarea la EURO 2024. Daniel Bîrligea a acuzat probleme medicale şi a părăsit lotul. România – Elveţia este pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. Românii au afişat o scenografie specială, de susţinere a Simonei Halep, la Turneul Campionilor. Fostul lider WTA aşteaptă să fie audiată la TAS în scandalul de dopaj.

3. Tot pe AS.ro afli ce donaţie uriaşă le-a promis Gigi Becali poliţiştilor, după ce a fost implicat într-un accident rutier şi a ajuns în şanţ cu limuzina pe care o conducea.

Reclamă

4. Victor Angelescu a anunţat că Rapid pregăteşte două transferuri de titlu. Giuleştenii nu renunţă la Marius Ştefănescu, mijlocaşul pentru care insistă şi FCSB.

5. Sunt surprize mari în clasamentul pentru Gheata de Aur! Mbappe, Haaland şi Bellingham nu sunt nici măcar pe podium. Pe site-ul nostru afli cum arată TOP 20.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și