Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai 2024

Publicat: 15 mai 2024, 17:52 / Actualizat: 16 mai 2024, 19:04

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update - 15 mai

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update - 15 mai

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 15 mai 2024 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli lista lui Dan Petrescu pentru perioada de transferuri, dar şi salariul uriaş pe care Dan Şucu e dispus să i-l ofere lui Neil Lennon.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update – 15 mai 2024

1. LISTA LUI PETRESCU

Dan Petrescu pregăteşte două transferuri de senzaţie la CFR Cluj. Vrea să îi ia pe Adrian Mazilu de la Brighton şi pe Alexandru Creţu, unul dintre oamenii de bază de la Universitatea Craiova.

2. IANIS LE-A AMINTIT DE GICĂ HAGI

Reclamă
Reclamă 4

„Fiul unei legende„, au scris spaniolii după ce Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător de la Alaves în meciul cu Real Madrid. „A fost un sezon bun”, a fost concluzia lui Ianis, care a ratat două ocazii uriaşe pe Bernabeu.

3. ŞUCU „SPARGE BANCA”

Tot pe AS.ro afli ce salariu uriaş i-a pregătit Dan Şucu lui Neil Lennon pentru a veni antrenor la Rapid după derby-ul cu FCSB.

Reclamă

4. DRĂGUŞIN, LĂUDAT DE ANTRENOR

Radu Drăguşin a fost lăudat de Ange Postecoglou, după ce românul a fost titular în duelul stelar cu Manchester City. „A jucat foarte bine”, a spus managerul lui Tottenham.

5. VIITORUL LUI MAX

Christian Horner nu are emoţii în privinţa viitorului lui Max Verstappen. „E fericit la noi, are cea mai bună maşină”, a spus şeful de la Red Bull. Cursa Marelui Premiu de la Imola este duminică, de la ora 16:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și