Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 18 aprilie 2024, 17:06 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 12:17

Reclamă

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 18 aprilie 2024. Acestea cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut o ofertă pentru Juan Bauza, vedeta argentiniană de la FCU Craiova. Tot pe AS.ro citeşti detalii despre negocierile pe care le poartă Parma cu Man şi Mihăilă şi afli ce echipă mare din Formula 1 şi-l doreşte pe Carlos Sainz.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 18 aprilie 2024

1. Becali, ofertă pentru Bauza

Gigi Becali i-a oferit 1.5 milioane de euro lui Mititelu în schimbul lui Bauza. Patronul lui FCU Craiova l-a refuzat pe Becali. Vrea 3 milioane de euro pentru Bauza, aşa că transferul argentinianului la FCSB a intrat momentan în impas.

2. Man şi Mihăilă rămân la Parma

Reclamă

Man şi Mihăilă ar urma să continue la Parma. Mihăilă e în negocieri pentru prelungirea contractului. Şi Man e gata să semneze un nou contract, în ciuda ofertei Borussiei Dortmund. Cei doi români sunt gata de spectacol în Palermo – Parma, meci ce se joacă vineri, de la 21:30, în direct pe AntenaPLAY.

3. Bernie Szocs, show total

Tot pe AS.ro vezi cum a întors primul set Bernadette Szocs în meciul din optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024. După revenirea senzaţională, Bernie a trebuit să se recunoască ulterior învinsă. Competiţia continuă pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

4. Chipciu l-a felicitat pe Chiricheş

Alex Chipciu l-a felicitat deja pe Chiricheş pentru titlu, chiar dacă FCSB nu e încă matematic campioană. Chipciu e uluit că lumea nu-l mai vedea bun pe Chiricheş. „Mi se pare incredibil”, a declarat jucătorul lui U Cluj.

5. Sainz, asaltat de oferte

Carlos Sainz nu va continua la Ferrari, dar e asaltat de oferte. Red Bull şi-l doreşte pe spaniol, dar are concurenţă. Singurul pilot care i-a „suflat” o victorie lui Verstappen sezonul acesta de Formula 1 e gata de Marele Premiu al Chinei. Cursa e în direct duminică, de la ora 10:00, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și