Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 2024

Publicat: 20 mai 2024, 17:53 / Actualizat: 21 mai 2024, 14:47

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 20 mai

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile zilei / AS.ro

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 20 mai 2024 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a obţinut o performanţă colosală în Grecia. Antrenorul român a ajutat-o pe PAOK să câştige cel de-al patrulea titlu din istoria clubului, după victoria obţinută cu Aris, în direct în AntenaPLAY.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 20 mai 2024

1. Lucescu, în istoria lui PAOK

Răzvan Lucescu a intrat direct în istoria lui PAOK Salonic după titlul uriaş câştigat în faţa rivalei Aris. Zeci de mii de oameni au sărbătorit alături de jucători şi de trofeu, chiar pe stadion.

2. Mesaj de la Il Luce

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu a avut un discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK. „Îi mulţumesc pentru emoţiile pe care mi le-a provocat”, a spus Il Luce.

3. O aşteaptă pe „Simo”

Pe as.ro, vezi ce mesaj superb a avut Aryna Sabalenka pentru Simona Halep. Aryna e primul nume uriaş din circuit care a comentat situaţia Simonei, după scandalul de dopaj.

Reclamă

4. A plecat „Lampard”

Ovidiu Popescu a plecat de la FCSB după 8 ani. Cel poreclit „Lampard” a jucat aproape 250 de meciuri pentru campioană. Popescu va semna cu U Cluj.

5. Emoţiile lui Pep

Pep Guardiola a avut mari emoţii atunci când a vorbit despre plecarea rivalului Jurgen Klopp de la Liverpool. „O să-mi fie dor de el”, a spus managerul care i-a adus lui Manchester City 4 titluri consecutive.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și