Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iulie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 17:16

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile AntenaSport Update din data de 27 iulie

Profimedia

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli că David Popovici a încheiat Campionatele Mondiale de Înot fără nicio medalie. Înotătorul de 18 ani s-a clasat pe locul 6, în finala probei de 100 de metri liber, care a fost în AntenaPLAY şi pe Antena 1.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iulie

1. Popovici, fără medalie la Mondiale

David Popovici a încheiat pe locul 6 finala probei de 100 de metri liber. David va pleca fără medalii de la Campionatele Mondiale de Înot, care se văd exclusiv în AntenaPLAY.

2. Au cucerit Fukuoka

Reclamă

Constantin Popovici a cucerit medalia de aur la sărituri de la mare înălţime, la Mondialele de la Fukuoka. Pe locul doi s-a clasat un alt român, Cătălin Preda, care a completat dubla de vis pentru România.

3. Tănase nu revine la FCSB

Tot pe AS.ro vezi şi că Florin Tănase nu va reveni în această vară la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit totul: „Are altă ofertă”, a spus patronul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

4. Veşti bune pentru Moruţan

Olimpiu Moruţan ar putea rămâne la Galatasaray. Okan Buruk, antrenorul turcilor, şi-l doreşte în continuare pe mijlocaşul român, care a impresionat în meciurile amicale.

5. Mbappe le-a spus „pas” arabilor

Kylian Mbappe a refuzat oferta de sute milioane de la Al Hilal. Asta chiar dacă saudiţii s-au înţeles cu PSG. După ratarea transferului lui Mbappe, oficialii din Golf au pus ochii pe Marco Verratti.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și