Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 aprilie 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 17:25 / Actualizat: 3 aprilie 2024, 23:30

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 aprilie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 3 aprilie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ultimele detalii de la CFR Cluj, după demisia lui Adrian Mutu. Andrea Mandorlini urmează să fie numit noul antrenor al clujenilor.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 3 aprilie 2024

1. Mutu şi-a dat demisia

Adi Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj. „Briliantul” şi-a motivat decizia. „M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință”, a declarat Mutu. Ieri CFR a pierdut cu 4-0 cu Corvinul.

2. Mandorlini se întoarce

Reclamă

Andrea Mandorlini se întoarce pe banca CFR-ului după demisia lui Mutu. Neluţu Varga a ales varianta cea mai la îndemână pentru înlocuirea lui Mutu. Italianul fusese schimbat cu „Briliantul”, dar a rămas în club.

3. Veste excelentă pentru Halep!

Veste excelentă pentru Halep în privinţa Jocurilor Olimpice de la Paris! Preşedintele Federaţiei Române de Tenis susţine că Halep ar putea primi un wild-card. „Sunt 90% şanse”, a declarat George Cosac la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

4. Rubiales a fost arestat

Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal a fost arestat pe aeroport. El este suspectat de corupţie. Rubiales a fost în centrul unui alt scandal uriaş, după ce a sărutat-o pe gură pe Jennifer Hermoso. În urma acelui scandal, a părăsit Federaţia.

5. Începe show-ul din Formula 1

Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei e duminică, de la ora 07:45, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Până atunci, antrenamentele şi calificările se pot urmări în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și